ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ



Το ΙΝΤΕΡΝΕΤ πλέον καλώς ή κακώς έχει γιγαντωθεί τόσο , ώστε σου προσφέρει άπειρες δυνατότητες σε πολλούς τομείς γι αυτό όμως έχει γίνει και πολλές φορές όπλο στα χέρια επιτήδειων με διάφορους σκοπούς οι οποίοι στην τελική όμως δεν ειναι η πλειοψηφεία των χρηστών. Οπότε δε χρειάζεται να δαιμονοποιούμε το διαδίκτυο απλά να αποφεύγουμε κάποιες χτυπητές κακοτοπιές.
Οσο αφορά το θέμα της αποκόμισης κέρδους απ  αυτό θέλει σιγουρα προσοχή γιατι κυκλοφορεί πολλή "σαβούρα" ,υπομονή  και καλό είναι να ακολουθήσετε κάποιες  απλο'ι'κές αλλα χρήσιμες πιστεύω συμβουλές.


ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ!  Χρησιμοποιήστε απλά την κοινή λογική.Όπου ακοτε για τεράστια κέρδη άμεσα διαθέσιμα μεγάλα ποσά και γενικώς μεγάλα λόγια  ΜΑΚΡΙΑΑΑ!!!
Κανείς δε χαρίζει απλόχερα χρήματα ούτε στο ίντερνετ ούτε πουθενά.
ΚΑΜΜΙΑ τράπεζα όταν εχεις πρόβλημα με το λογαριασμό σου δε στο ανακοινώνει με mail. Οπότε αυτα τα μηνύματα ειναι απάτη και διαγράφονται με τη μία.
Ποτέ δε γίνονται κληρώσεις τυχαία χωρίς να έχεις δηλώσει απο πριν συμμετοχή.
Οπότε αν βλέπεις μηνύματα (banner διαφημιστικά συνήθως) του στυλ εισαι ο 999999ος, ο 1000000ος ο σούπερ ουάου τυχερός που μολις κερδισες iphone, laptop ταξίδια,μετρητα κλπ μην τ ανοίγεις και μην τα λαμβάνεις υπόψιν ΠΟΤΕ!
ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ απ την εξωτική μοζαμβίκη,σομαλία ,γουαδελούπη κλπ δεν άφησε την περιουσία του σε κάποιον δύσμοιρο εκπρόσωπο του περιμένοντας να την πάρει καποιος πονηρός και μάγκας ρωμιός.Θα του τα χε φάει η γυναίκα του ή αν ήταν τυχερός η γκόμενα πρώτα.
Οπότε τέτοια spam mail  τα σβήνουμε κατευθείαν
Να είμαστε πάντα ανοιχτοί ν ακούμε απόψεις σχόλια για κάποια site με τα οποία θέλουμε να βγάλουμε κάποια χρήματα.Πολύ χρήσιμο εργαλείο ειναι τα διάφορα forums που ασχολούνται με τέτοια θέματα.πολύ θετικό είναι η ιστοσελίδα που ασχολούμαστε να έχει ενα forum  για δημοσιεύσεις απ τον κόσμο.
Ακόμη κι όταν κρίνουμε ενα site ως πολύ αξιόπιστο και αποφασίσουμε να βάλουμε κάποια χρήματα σ αυτό και δώσουμε στοιχεία καρτας κλπ. ειδικά στην αρχη να τοποθετήσουμε όσο πιο λιγα χρήματα γίνεται για να τεστάρουμε την αξιοπιστία του και σε καμία περίπτωση να μη βάλουμε περισσότερα χρήματα απ όσα μπορούμε να δεχθούμε να χάσουμε
Όσο αφορά τη χρήση πιστωτικής κάρτας η πιο καλή και εύχρηστη λυση για μένα ειναι οι προπληρωμένες κάρτες τις οποίες τις βρίσκετε σε πολλές τράπεζες (ΚΥΠΡΟΥ, ΑΤΤΙΚΗΣ ,ΠΕΙΡΑΙΩΣ κλπ) και επίσης και σε περίπτερα πλέον.Για κοινές πιστωτικές κάρτες καλό ειναι να χρησιμοοιούμε αυτές με μικρό πιστωτικό υπόλοιπο αν και οι έγκυρες ιστοσελίδες εχουν πλέον ισχυρές δικλείδες ασφαλείας.
Για μεταφορά χρημάτων οπουδήποτε στον κόσμο οι πιο αξιόπιστες εταιρείες εiναι οι
PAYPAL
ALERTPAY
WESTERN UNION

Προτιμάτε ιστοσελίδες που το URL τους ξεκινάει απο http://www. Mην το συγχέετε αυτο με τα blogs τα οποία είναι ιστολόγια κι όχι ιστοσελίδες


ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ δεν τρώει κανέναν.  Προσοχή ναι ψάξιμο ναι παρα πολύ,υπομονή ναι, αλλα οι καινούργιες τεχνολογίες ήρθαν για να μας κάνουν τη ζωή πιο εύκολη και όχι να μας τρομοκρατούν. Γι αυτό υπαρχει η τηλεόραση και τα δελτία ειδήσεων μην ανησυχείτε

Σας εύχομαι καλά και ασφαλή κέρδη με την ενασχόλησή σας με το διαδίκτυο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου