ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ BLOG Ή ΣΤΟ SITE ΣΑΣ-AFFILIATE PROGRAMS

Όλοι όσοι έχουμε είτε ένα απλό blog γράφοντας τις σκέψεις μας και κάνοντας πολλές φορές το "ψώνιο" μας είτε όσοι έχουν επαγγελματικές σελίδες στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ σίγουρα θέλουμε και είναι απόλυτα θεμιτό ένα πρόσθετο κέρδος μέσω των διαφημίσεων που μπορούμε να βάλουμε. Μην ξεχνάμε πλέον ότι οι διαφημιστικές εταιρείες έχουν στραφεί κατα κύριο λόγο πλέον στο διαδίκτυο αφήνοντας δεύτερη και καταιδρωμένη την τηλεόραση. Υπάρχουν πολλών ειδών διαφημίσεις και πολλοί διαφορετικοί τρόποι να κερδίσουμε από αυτές. Μπορούμε να πληρωνόμαστε ανάλογα με τα "χτυπήματα" που δέχεται η διαφήμιση στη σελίδα μας (PPC- Pay Per Click), με ποσοστά απ τις πωλήσεις που θα κάνει η εταιρεία σε πελάτες που τη βρήκαν μέσω της σελίδας μας (AFFILIATE PROGRAMS), η στοχευμένη διαφήμιση στην οποία επιλέγουμε ανάλογα με το περιεχόμενο και το κοινό της ιστοσελίδας μας και οι μεμονωμένες διαφημίσεις απο εταιρείες που έρχονται απευθείας σε επαφή μαζί μας. Όποιον τρόπο και να διαλέξουμε για τη σελίδα ή το blog μας θα πρέπει να έχουμε υπομονή και να δουλεύουμε μεθοδικά έτσι ώστε να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα και ως εκ τούτου και τα έσοδα μας απ τις διαφημίσεις.
   Για να δούμε λοιπόν πού μπορούμε να απευθυνθούμε ούτως ώστε να "εξαργυρώσουμε" τη μικρή ή μεγάλη επιτυχία της σελίδας μας ξεκινώντας απ' τα ελληνικά AFFILIATE PROGRAMS τα οποία προσφέρουν πλεόν μεγάλο αριθμό διαφημιστών και πολλαπλούς τρόπους κέρδους.

LINKWISE Το μεγαλύτερο ελληνικό affiliate site, με πολλές επιλογές διαφημίσεων πολύ καλά ποσοστά προμηθειών και πολύ καλό τμήμα υποστήριξης. Ελάχιστο όριο πληρωμής τα 20,00 ευρώ. Πληρωμή μέσω paypal ή τραπεζική μεταφοράς

FORESTVIEW Από τα πιο γνωστά ελληνικά affiliate sites με ολοένα αυξανόμενο αριθμό συνεργατών  με πληρωμές μέσω paypal ή μέσω τραπέζης.

CLICKBANNER. Καινούργια και αξιόλογη προσπάθεια στο χώρο. Μεγάλες προοπτικές και πολύ καλές διαφημιστικές προτάσεις με μεγάλα ποσοστά κέρδους και ολοένα αυξανόμενους διαφημιζόμενους. Ελάχιστο όριο πληρωμής τα 50,00 ευρώ. Πληρωμή μέσω paypal ή τραπεζική μεταφοράς

AD24 Είναι το ελληνικό pay per click πρόγραμμα πολύ καινούργιο ακόμη θα δοκιμαστεί και ελπίζουμε να πετύχει. Πληρωμή μέσω paypal ή τραπεζική μεταφοράς.

 Και πάμε και στα πιο γνωστά AFFILIATE PROGRAMS διεθνώς

GOOGLE ADSENSE Ίσως το πιο γνωστό δωρεάν πρόγραμμα που επιτρέπει στους εκδότες στο διαδίκτυο να αποκτήσουν έσοδα προβάλλοντας σχετικές διαφημίσεις και πληρώνοντας ανάλογα με το πόσες φορές επισκέπτονται οι αναγνώστες τη διαφήμιση (μέθοδος PPC όπως προαναφέραμε). Πληρώνει μέσω τραπέζης με ελάχιστο ποσό που πρέπει να συμπληρωθεί τα 70 ευρώ

RO2.BIZ  Λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο με το adsense δηλ τοποθετείτε τις διαφημίσεις του στις σελίδες ή τα blogs σας και πληρώνεστε ανάλογα με την επισκεψιμότητα και τα κλικς που γίνονται. Μεγάλο του πλεονέκτημα είναι το πολύ μικρό του όριο πληρωμής που είναι μόλις 1.00$ οπότε είναι πολύ εύκολο να πληρωθείτε γρήγορα, γι αυτό το συνιστώ σε όλους που ασχολούνται με το affiliate marketing.
REFBAN Eνα καινούργιο και πολλά υποσχόμενο πρόγραμμα από την εταιρεία rogue το οποίο πληρώνει κάθε διαφημιστή για αν τοποθετεί στη σελίδα του τα banner των διαφημιστών της. Γι όσους εγγραφούν μέχρι 31/12/2012 προσφέρει αυτόματα στο λογαριασμό τους 10,00 $

ADHITZ Eπίσης ένα Pay Per Click πρόγραμμα με ελάχιστο ποσό πληρωμής τα 25.00 $ μέσω paypal, alertpay. Πολύ καλή λύση για blogs.

SMOWTION Καινούργιο σχετικά afffiliate site με πολύ καλά ποσοστά κέρδους απ τις διαφημίσεις εώς 80% πληρωμή μέσω paypal ή ταχυδρομικής επιταγής, με ελάχιστο όριο πληρωμής τα 40.00 $.


Διαλέξτε τον τύπο των διαφημίσεων που πιστεύετε ότι θα είναι ο πιο προσοδοφόρος για εσάς και ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ.

150 σχόλια:

  1. mono ena programma mporoume na xrisimopoioume sto blog mas i uparxei kai alli dunatotita??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι δεν υπάρχει περιορισμός στα προγράμματα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να βάλεις διαφημίσεις στη σελίδα σου. Απλά σα συμβουλή να σου πω να μη χρησιμοποιείς πάνω απο 2 affiliate programs που θα διαλέξεις για να μη χωρίζονται τα κέρδη σου πράγμα που θα σημαίνει ότι θα σου πάρει πιο πολύ καιρό να πληρωθείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι μπορεις να επικοινωνησεις μαζι τους με e mail η και τηλεφωνικως (εχουν πολυ καλο τμημα εξυπηρετησης) να τους δωσεις πληροφοριες για την επιχειρηση και τον τυπο καμπανιας που θες( pay to click ή καμπανια με προμηθεια αγοράς ή lead in καμπανια δηλαδή πληρωμή για εγγραφές που θα πραγματοποιηθούν με τη διαφημιση) και αναλογως θα σου πουν τι θα στοιχισει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. exw kanei logariasmo sthn SMOWTION
    kai to site sernete kai kwlaei kai prepei na klisei o explorer me error ti einai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προφανως εχει καποιο προβλημα ο server τους. Εγω δεν το χρησιμοποιω το site και δε γνωριζω αν εχουν καποιο αλλο προβλημα. Αν συνεχιστει το προβλημα στειλ τους ενα mail αναφεροντας το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάρα πολύ καλό post και μπράβο για το Blog.
    Μία ερώτηση, Με την φορολογία τι γίνεται? γιατί παρατήρησα ότι κάποιες εταιρείες ζητάνε ΑΦΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυστυχώς δεν υπάρχει ξεκάθαρο τοπίο στη χώρα μας όσο αφορά τη φορολόγηση σε πωλήσεις μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ και δε βγάζεις άκρη αν πάς να ρωτήσεις στην εφορία το γνωρίζω προσωπικά αυτό. Υπάρχουν πάντως site τα οποία δε ζητάνε ΑΦΜ για να πληρώσουν τα κέρδη που τυχόν έχεις απ τις διαφημίσεις. Κανονικά αφορολόγητο εισόδημα δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. AΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ m-thess ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ,ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ BLOG ΚΑΙ ΘΕΠΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ AD SENSE ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γεια σου φιλε skiathos και καλη χρονια οπως και σ ολους. συγνωμη για την αργοπορημένη απαντηση αλλα ελειπα και δεν ειχα προσβαση στο blog. Eιναι πολυ απλο μπαινεις στο σύνδεσμο που εχει πιο πανω, κάνεις εγγραφή γράφοντας τη διευθυνση του blog σου και μια σύντομη περιγραφή του καθώς και επιλέγεις τι είδους διαφημίσεις θέλεις να προβάλλονται.Αυτο είναι πολύ σημαντικό γιατί όσο πιο σχετικές με το blog σου διαφημίσεις προβάλλονται τόσο αυξάνεις τις πιθανότητές σου για κέρδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε μου M thess καλη χρονια σου ευχομαι ,θα ηθελα να ρωτησω παλι ,επειδη δεν εχω κανει λογαριαμσο ακομη στο ad sense ,ειμαι στο blogger εκει που λεει αυξηση κερδων ,οκ,
      και εχω κολλησει γιατι δεν σε παει βημα βημα μετα,οκ ,αν μπορεις σε παρακαλω στειλε μου ενα τηλεφωνο να με ενημερωσεις .το δικο μου ειναι 6974978548

      Διαγραφή
  10. Καλησπέρα σας και καλή χρονιά ! Πολύ ενημερωτικό το site σας, συγχαρητήρια ! Εγώ έχω να κάνω την εξής ερώτηση: Έχω λογαριασμό adsense αλλά δε μου δίνει καθόλου λεφτά ρε παιδιά ! Μπορώ να κάνω κάτι ωστέ να πληρώνομαι σύμφωνα με τις προβολές του blog μου ?
    Έχω ακούσει ότι υπάρχει η δυνατότητα να παίρνεις 2-5 ευρώ για 1000 προβολές !
    Γνωρίζετε κάτι???
    Ευχαριστώ, Μάνος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γειά σου Μάνο και καλη χρονιά. Το adsense πληρώνει πάντα ανάλογα με τα χτυπήματα (clicks) και ποτέ ανάλογα με τις προβολές της σελίδας σου (impressions)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παρακαλω μπορειτε ισως να μας πειτε ποιοι πληρωνουν με βαση τις προβολες της σελιδας μας μονον;
      ευχαριστω
      υγ-γιατι πιστευω πως αν περιμενουμε απο τα κλικς να παρουμε λεφτα δνε θα καταφερουμε τιποτα

      Διαγραφή
    2. Καμμια εταιρεία δεν πληρώνει μόνο με προβολές σελίδας αλλά μόνο με κλικς ή με προμήθειες απο αγορές και είναι και λογικό μιας και οι διαφημιστές θλελουν να βλέπουν απο τελέσματα στις διαφημίσεις τους.

      Διαγραφή
  12. Καλησπέρα, διαθέτω μία σελίδα και θα ήθελα να μάθω περί φορολογίας. Εάν έχεις κάποιο κέρδος απο τις διαφημίσεις πρέπει να το δηλώσεις στην εφορία;
    Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
    Με εκτίμηση Γιώργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπέρα Γιώργο. Θα σε παραπέμψω στην απάντηση που έδωσα για το ίδιο θέμα σε κάποιον άλλον φίλο που ρώτησε "Δυστυχώς δεν υπάρχει ξεκάθαρο τοπίο στη χώρα μας όσο αφορά τη φορολόγηση σε πωλήσεις μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ και δε βγάζεις άκρη αν πάς να ρωτήσεις στην εφορία το γνωρίζω προσωπικά αυτό. Υπάρχουν πάντως site τα οποία δε ζητάνε ΑΦΜ για να πληρώσουν τα κέρδη που τυχόν έχεις απ τις διαφημίσεις. Κανονικά αφορολόγητο εισόδημα δεν υπάρχει."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Kalispera K.Giorgo. Diaheirizomai ena blog me alla dyo atoma( ena ek ton opoion menei stin alli hora, mi mellos tis EU), to blog einai anglofono kai pleon exei polles episkepseis. Skeftomaste na valoume eite to DONATE button, eite na valoume diafimiseis, kathos to na to diatiroume kai na to enimeronoume kathimerina ehei ginei poly apaititiko. O pay pal logariasmos prepei na einai sto idio onoma opos to e-mail pou einai sindemeno me to blog? An katalava kala apo tin apantisi pou dosate se enan allo kyrio, to nomiko/forologiko plaisio stin Ellada den einai ksekataro gia to kerdos apo to Internet. Opote ti kanoume? Prohorame kai elpoizoume na min mas epivaloun prostimo :)? Se avti tin periptosi, to DONATE koumpi einai asfalesteros tropos?
    Evxaristo,
    Anna

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. καλησπέρα Αννα. το donate button του paypal μπορεις να το κατεβάσεις και να το προσθεσεις στο blog σου απο εδω http://www.widgetbox.com/widget/paypal-donations-button και το συνδεεις με το paypal λογαριασμο σου που δεν ειναι απαραίτητο να είναι ιδιος με το email tou blog. Oσο αφορα τις διαφημισεις μπορεις να διαλεξεις όποιο affiliate program θες, και να προσθεσεις τις διαφημισεις του στο blog σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. καλησπερα. εδω και 12 μερες εχω δημιουργησει ενα μπλοκ. ηθελα να μαθω αν επιτρεπεται να βαλω διαφημησεις στο μπλοκ μου απο μονος μου. δηλαδη να βρω μονος μου επαγγελματιες που θελουν να διαφημιστουν και να τοποθετισω εγω τις διαφημισεις. πχ. μια φωτογραφια με με την καρτα τους. δε ξερω αν εγινα κατανοητος.
    ευχαριστω
    Στελιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. καλησπερα Στελιο. Φυσικα και μπορεις να βαλεις μονος σου διαφημισεις και το κανουν αυτο πολλες ιστοσελιδες και blogs. Θελει περισσοτερο ψαξιμο αλλα μπορει να σου αποφερει και περισσοτερα κερδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ευχαριστω για την απαντηση, απλα ανησυχουσα μηπως η google θα μου κλειδωνε το blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. καλησπερα. το CLICKBANNER για να το χρησιμοποιησω πρεπει να πληρωσω η ειναι δωρεαν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το clickbanner όπως και τα υπόλοιπα affiliate προγράμματα που αναφέρονται η χρήση τους είναι δωρεάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. kalispera sas
      tha ithela na rwtisw ta exsis
      1)poio einai to kalytero gia prowthisi toy blog moy?
      2)pws mporw na enswmatosw ean exw selida sto fb sto blog mou?
      3)pws mporw na diafimisw alles etairies?
      4)me poion tropo plhrwnomai?
      5)gia na energopoihsw thn prowthisi ginete mesw paypal?
      6)h diafhmisi poy ginete mesw fb exei apodosi?an nai pws ginete i plhrwmi?
      parakalw apantiste moy i ean mporeite sto email moy bad13man2@hotmail.com

      Διαγραφή
  21. οκ, σευχαριστω για την απαντηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. kalispera sta pay per click ,possa kerdizis me kathe click?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. episis vlepo oti exis poli kero to blog , boris na m pis possa peripou exis kerdisi mexri tr?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. καλησπερα. στις afilliate διαφιμησεις μου ζηταει οταν παω να γραψω τα στοιχεια μου να γραψω επισης τι παραστατικο να κοβω. αυτο απο οσο ξερω γινεται αν κανεις εναρξη στην εφορια. κανω λαθος?? διαφωτισε με σε αυτο σε παρακαλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. καλησπερα, το παραστατικο όντως εκδίδεται με την πληρωμή σου για να το χρησιμοποιήσεις για τη φορολογική σου δήλωση είτε ως φυσικό πρόσωπο είτες ως εταιρεία αν έχεις εταιρικό ΑΦΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. καλησπερα,
    το ADHITZ πως λειτουργει και πως μπορω να το αποκτησω? ειναι δωρεαν και το λαμβανω με κωδικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γεια σου, το ADHITZ λειτουργει οπως και το google adsense. Εγγράφεσαι στo site δίνεις τη σελίδα σου για εγκριση και μετα βαζεις τις διαφημισεις του στη σελιδα σου και κερδιζεις απ τα clicks που θα γινουν. Ειναι δωρεαν η χρηση του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλησπέρα m-thess.Απλά θα ήθελα να σε ρωτήσω αν το BUX4AD είναι δωρεάν. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. υπαρχει καποιο που να πληρωνει αξαλογα με τα ποσα ατομα θα μπουν στη σελιδα και οχι με τα ποσοι θα πατησουν στις διαφημισεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. γεια σου george, οχι δεν υπαρχει και κατα τη γνωμη μου καλως, γιατί οι διαφημιστές θέλουν αποτελέσματα στις διαφημίσεις τους και αυτά δε δημιουργούνται απλά με ''impressions'' σελίδων όσες και να ναι αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλησπέρα, είχα κάνει λογαριασμό στο forest view και έκανα αίτηση διαγραφής μπορούν να κάνουν τίποτα με το ΑΦΜ μου ; Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλησπέρα, οχι δε μπορουν ουτε και νομιζω να θελουν να κανουν τιποτα με το ΑΦΜ σας απ τη στιγμη που διαγραψατε το λογαριασμο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σας.Πως γίνετε να ανοίγει διαφήμιση σε άλλη καρτέλα με το πρώτο κλίκ.Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

      Διαγραφή
  34. Γειά σας.Αν εννοείτε τις διαφημίσεις ή τους συνδέσμους στο blog αυτό γίνεται απ τις ρυθμίσεις στο blogger επιλ'έγοντας '' άνοιγμα των συνδέσμων σε νέα καρτέλα''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΤΙ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ SITE ΣΥΝΗΘΩΣ ISTOSELIDES AN KANEIS KLIK SE OPOIODHPOTE ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΣΕ ΑΛΛΗ ΣΕΛΙΔΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΣΤΟ BLOG MOY?ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ?ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙ'ΑΥΤΟ?ΕΨΑΞΑ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΩ ΕΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γεια σας αυτές που αναφέρετε ειναι οι λεγόμενες pop up διαφημίσεις που είτε βγαίνουν με το άνοιγμα είτε με το click πανω στη σελίδα. Μπορείτε να δημιουργήσετε pop up μέ διάφορα tools πχ από εδώ http://popup-toolkit.com/webmaster-tools/hover-ad-generator/ . Να γνωρίζετε όμως ότι πχ η google απαγορεύει την προβολή pop ups για το google adsense

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. file epidi dn exw polikatalavei to na vgazeis lefta apo tis diafimisis sto blog s einai paranomo?diladi ama mas piasoun tin patisame?
    vasilis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. k tha ithela na rotisw.to google adsense s dinei lefta me vasei to posous kainourgious episkeptes exeis kathe mina? kai pws ipologizeis sto peripou ta kerdi sou?
      vasilis

      Διαγραφή
  38. οχι φυσικα και δεν ειναι παράνομο.Οι affiliate εταιρείες έχουν αφμ υπόκεινται σε φορολογία και είναι υπαρκτές εταιρείες με διεύθυνση τηλ κλπ. και όποιος κάνει εγγραφή σ αυτές για να προβάλλει τις διαφημίσεις τους κάνει εγγραφή με τα πραγματικά στοιχεία του.Όσο αφορά το google adsense σε πληρώνει για τα πραγματικά κλικ που γίνονται στις διαφημίσεις του. Προσοχή σε ψεύτικα κλικς γιατί μπορεί να αποφερουν διαγραφή λογαριασμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Καλημέρα στο όμορφο blog... έχω κάνει μια πατατιά νομίζω

    ετοιμασα ενα blog και αποφάσισα να βάλω διαφημίσεις με το Google Adsense... δήλωσα τα στοιχεία μου και το blog μου αλλα ο βλ@κας εν συνεχεία και χωρίς να έχω πάρει απάντηση από την google εαν έχει εγκριθεί το αίτημα μου, άλλαξα το όνομα του blog... και λογικό κ επόμενο ήταν να απορριφθεί από την google adsense.... ενώ πάω να κάνω εκ νέου αίτηση δεν μπορώ να αλλάξω την αρχική διεύθυνση και να δηλώσω την καινούρια ώστε να ξανα-επεξεργαστεί η αίτηση μου...


    έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο... κάποια λύση κανείς?


    ευχαριστώ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Γειά σου. Το blog δε μπορεις να το αλλάξεις όνομα είναι μοναδικό στο blogger. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να δημιουργήσεις ένα καινούργιο blog με το όνομα που θέλεις και να κάνεις αντιγραφή τα θέματα του παλιού στο καινούργιο και να κάνεις αίτηση γισ έγκριση στο Google Adsense για το καινούργιο blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Γεια σου , πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες που δίνεις και σε ευχαριστούμε.. θα ήθελα να σε ρωτήσω , έχω φτιάξει ένα blog, και σκοπεύω να βάλω διαφημίσεις μέσω κάποιας από τις εταιρίες που ανέφερες . επειδή δεν θέλω να βάλω διαφημίσεις που σου πληρώνουν ποσοστό απτήν προμήθεια κάποιας αγοράς (ricardo κ.α), αλλα θα προτιμήσω μάλλον μονο αυτά που σου πληρώνουν βάση των κλικ στην αντίστοιχη διαφήμιση.Θα ήθελα να μου πεις ποια θεωρείς την καλύτερη, όσο αφορά το κέρδος και στην ποικιλία των διαφημίσεων,πάντα για PPC όχι για προμήθεια από αγορά. Kαι κάτι άλλο , μπορώ να πχ να γραφτώ σε 4,5 από αυτές και να βάλω από μια διαφήμιση από κάθε μια? σε ευχαριστώ sorry αν σε ζάλισα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου και σ ευχαριστώ κι εγώ. 'Ολα τα ελληνικά affiliate site που αναφέρω έχουν και pay per click διαφημίσεις που μπορείς να χρησιμοποιήσεις όπως και το google adsense. Eγώ προσωπικά πιο πολύ χρησιμοποιώ το δίκτυο της linkwise που έχει τους περισσότερους διαφημιζόμενους άρα περισσότερες επιλογές και το χαμηλότερο όριο πληρωμών (20.00). Μπορείς να γραφτείς σε όσα site θες δεν υπάρχει πρόβλημα , αλλά θα σε συμβούλευα να χρησιμοπόιείς 2 το πολύ πολύ 3 affiliate site για να συμπληρώσεις πιο εύκολα το ποσό που απαιτείται για να πληρωθείς

      Διαγραφή
  42. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
    ΣΤΟ ADDSENSE ΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ?
    ΑΝ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΔΙΟΡΘΟΣΕ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. νομιζω δεν εγινα αρκετα σαφης..
    αλλα ρωταω ποιες διαφημησεις πληρονουην ανα κλικ η αν δεν ειναι συγκεκριμενες πως μπορω να το δω αυτο....
    ποιος συγκεκριμενα μηλαω για το addsense
    α και σαν πιοιο εμπειρος εαν επιθυμεις ρι3ε μια ματια στο σιτε να μου πεις την γνωμη σου ειμαι πολυ αρχαριος
    ευχαριστω πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. to adsense πληρώνει ανάλογα με τα κλικς που θα γινουν απτη σελιδα σου κα ιμπρεις να το βλεπεις απ τα στιτιστικα του λογαριασμου σου στο adsense. To site ειναι καλα στημενο αλλα πρεπει κατα τη γνωμη μου να εμπλουτισεις την πρωτη σελιδα και να μην παραπεμπεις μονο στους υπολοιπους συνδεσμους σου.

      Διαγραφή
  44. καλησπερα ADHITZ ειναι το ιδιο σχεδον με ην adsense..ειχα παλια adsense αλλα μου εκλεισε.θελω να φτιαξω τωρα στην ADHITZ..θελω 1) να ρωτησω ποια κατα τη γνωμη σου ειναι καλυτερη εταιρια..2)στην adsense σου στελνουνε τα λεφτα σπιτι με ταχυδρομιο αν ηθελες,στην ADHITZ γινεται μονο με Paypol?και 3)πληρωνουνε σιγουρα η υπαρχει προβλημα?να την εμπιστευτω?ευχαριστω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλησπερα. το ADHITZ ειναι στην ιδια λογικη με το adsense απλα δεν εχει ελληνικες διαφημισεις.Παντως πληρωνει κανονικα και στην ωρα του, με paypal. Αν προτιμας να εχεις ελληνικες διαφημισεις θα σου προτεινα το linkwise. Δες το κι αυτο

      Διαγραφή
  45. ευχαριστω πολυ!η linkwise ειναι per click ή πρεπει να αγοραστουν αυτα που πωλουντε στις διαφημισεις?γιατι στην adcense επερνες χρηματα αναλογα τα click

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η linkwise είναι ένα affiliate program που έχει διαφόρων ειδών διαφημίσεις κάποιες είναι per click κάποιες per lead και κάποιες per sale. Eσύ αποφασίζεις ποιες θα βάλεις στη σελιδα σου

      Διαγραφή
  46. εαν κανω κλικ σε μια διαφημιση της linkwise, την οποια εχω στο μπλογκ μου, και ψωνισω κατι απο τα προιοντα που διαφημιζω υπαρχει προβλημα? τους πειραζει αυτους αν εγω ψωνιζω μεσο της διφημισης στο μπλογκ μου. Για το pay per click της google και φυσικα ξερω οτι απαγορευεται, εδω ομως δεν μιλαμε για pay per click. Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το χω κανει κι εγω κι εχω παρει την προμηθεια κανονικα, οποτε λογικα δεν υπαρχει προβλημα.Οταν ειναι pay per lead μιλαμε για πωληση οποτε η προμηθεια καταγραφεται κανονικα.

      Διαγραφή
  47. σας ευχαριστούμε για της πληροφορήσει που μας δύνεται θέλουμε και εμείς να περάσουμε διαφημίσεις πανό στο blog μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Γεια σας και απο εμένα...θα ήθελα να ρωτήσω και εγω για τις διαφημίσεις εχω ενα Blog και θελω να βάλω κάποιες διαφημίσεις....πρέπει να κόβω κάποιο τιμολόγιο η απόδειξη ωστε να είμαι νόμιμος η δε τίθεται θέμα παρανομίας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Καλησπερα και απο μενα,
    Θα ηθελα να σε ρωτησω κατι,
    εβαλα στο μπλογκ μου την συγκεκριμενη εταιρια http://yllix.com
    γιατι δεν απευθυνομαι μονο σε ελληνικο κοινο!
    Eχεις καμια ιδεα για την συγκεκριμενη εταιρια, και αν οχι ποια ειναι για σενα η καλυτερη εταιρια μετα την adsense?

    Τελος ειδα καπου αναφερθηκε το DONATE button, σε τι ακριβως βοηθαει?
    Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπερα, την εταιρεια που αναφερεις δεν την γνωριζω, προσωπικα θεωρω μετα την adsense καλυτερη την adhitz και απο ελληνικες την linkwise. To donate button χρησιμευει ωστε αν καποιος θελει να κανει μια δωρεα στη σελιδα οποιυδηποτε ποσου μεσω paypal

      Διαγραφή
    2. Γεια σας και απο εμένα...θα ήθελα να ρωτήσω και εγω για τις διαφημίσεις εχω ενα Blog και θελω να βάλω κάποιες διαφημίσεις....πρέπει να κόβω κάποιο τιμολόγιο η απόδειξη ωστε να είμαι νόμιμος η δε τίθεται θέμα παρανομίας?

      Διαγραφή
    3. Καλησπερα, επειδη για το θεμα φορολογησης κερδων μεσω ιντερνετ υπαρχει μεγαλο κενο στην οικονομικη νομοθεσια στην Ελλαδα δε θελω να πω κατι που ισως να μην ισχυει. Καλυτερα να ρωτησεις καποιον ειδικο στα οικονομικα η αν καποιος ξερει ας απαντησει εδω με καποιο σχολιο

      Διαγραφή
  50. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Καλησπερα! εχω ενα μπλογκ εδω κ λιγο καιρο κ θελω ενα προγραμμα να βγαλω λιγα χρηματα, Το adsense δεν με αποδεχεται. Μπορειτε να μου προτεινετε καποια ευκολη λυση; ριξτε μια ματια στ μπλογκ http:/beautysky26,blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπερα και καλη επιτυχια με το μπλογκ σου. Εγω θα σου προτεινα την linkwise που εχει πληθωρα απο καμπανιες που ταιριαζουν και με τη θεματολογια του μπλογκ σου. Ριξε αν θες μια ματια http://gr.linkwi.se/z/200-2/CD1112

      Διαγραφή
  52. Καλησπέρα, πάρα πολύ καλό το blog σου, πραγματικά μπράβο σου, όταν το δεις, στείλε μου ένα email, στο billjournalist@hotmail.com . Θα χαρώ πολύ να το συζήσουμε κάποια πράγματα που έχω απορίες. Ευχαριστώ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. kalispera.. prosfata epese sto mati mou to affiliate marketing.. eimai kapos asxeti se oti sxetizetai me to internet omos eimai atomo pou mathenei eukola. parolauta thelo na matho apo to "A" eos to "Ω" gi auto to thema.. prota ap ola ti prepei na exo kanei gia na mporeso na ftiakso enan logariasmo "affiliate"? paradeigma: sto clickbanner exei mia formoula pou prepei na sumpliroso. anaferei onoma.....mpla mpla mpla... kai ftano sto simeio pou leei "website 1". ekei tha grapso oti mou katevei? kai sti sinexeia leei ton tupo proothisis pou kai pali den eimai se thesi na ksero ti prepei na epilekso kai ekei pou kollao einai sti perigrafi tou site.. euxaristo ek ton proteron.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλησπερα, για να δημιουργησεις εναν λογαριασμο affiliate πρεπει να χεις μια δικια σου σελιδα η blog ωστε να προωθησεις απο εκει τις διαφημισεις. Οποτε οπως πχ αναφερεις στο clickbanner θα περασεις τη σελιδα που θα χεις δημιουργησει και μετα θα βαλεις διαφημισεις τους.

      Διαγραφή
  54. Καλησπέρα! Πρέπει δηλαδή να κάνω έναρξη στη Εφορία για να δημιουργήσω ένα blog και να βάλω διαφημίσεις και υποχρεούμε να είμαι αφαλισμένη σε κάποιο αασφαλισρικό φορέα? Πχ ΤΕΒΕ?

    Ευχαριστώ και συγχαρητηρια και την σελίδα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου. Πανω σ αυτο το θεμα καλυτερα να μιλησει καποιος φοροτεχνικος αν γνωριζει γιατι ειναι συγκεχυμενα τα πραγματα με τη φορολογηση υπηρεσιων στο ιντερνετ.Προσωπικα δεν εχω κανει έναρξη στη Εφορία ουτε στο ΤΕΒΕ

      Διαγραφή
  55. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. γεια σας.Με ενδιαφέρει να δημιουργήσω μια ιστοσελίδα ή ένα blog.Επειδή είμαι άσχετη για να είμαι ειλικρινής,ψάχνοντας στο ιντερνετ για πληροφορίες έχω βρει πάρα πολλά όπως ότι καλό είναι η ιστοσελίδα να έχει RSS,SEO και διάφορα άλλα.Ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να φτιάξω μια σελίδα μόνη μου δωρεάν και τι πρέπει να περίεχει για να είναι μια σωστά δομημένη σελίδα?Ο σκοπός της σελίδας είναι το affiliate marketing?Ευχαριστώ πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γεια σας. για αρχη μπορειτε να φτιαξετε ενα blog που ειναι δωρεαν και δε χρειαζονται καποιες γνωσεις στη δημιουργια του μεσω του blogger.com. Πρεπει να βρειτε καποια ενδιαφεροντα θεματα που θα προσελκυσουν αναγνωστες, καλο θα ειναι να το προωθησετε στην αρχη μεσω social sites(facebook,twitter,google plus).

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστούμε πολύ για την απάντηση και το ενδιαφέρον. Θα το δοκιμάσουμε και θα σου πουμε τα σχολια μας..

      Διαγραφή
  59. Καλημερα,

    εχουμε φτιαξει ενα blog με online ταινιες to

    http://streampark.blogspot.gr

    Πιστευετε οτι μπορουμε να βαλουμε καποια διαφημιση η θα ειναι ασχημο για τους επισκεπτες μας και αν ναι τι ειδους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σας και καλη επιτυχια με το blog σας. Το να βαλετε διαφημιση δεν ειναι ασχημο και ειν απολυτα θεμιτο. Το ασχημο θα ηταν να το γεμισετε παντου με διαφημισεις ωστε να δυσκολευει τον αναγνωστη να διαβασει τα θεματα. Εγω θα σας προτεινα το ro2.biz na τοποθετησετε 2 μπαννερ(δε χρειαζεται παραπανω).

      Διαγραφή
  60. kalispera eimai kainourgios stin parea kai thelo na kano mia erotisi elpizontas na paro mia olokliromeni oso to dinaton pio poli apantisi.loipon,as poume oti exo ena blog me 5000 episkeptes(diaforetikous) kathimerina ti me simferei na valo os diafimisi pop ups i kati allo (kai ti allo?)kai mias kai sto blog kathontai giro sto 1 lepto o kathenas pio pisteuete oti ine to maximum kai pio to minimum kerdos pou tha mporousa na vgalo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. γεια σας εχω φτιαξει αυτο το blog και θα ηθελα να βαλω καποιες διαφιμησεις μπορειτε να δειτε το blog μου αι να μου πειτε αν την γνωμη σας καθως και αν θα πρεπει να κανω καποια πραγματα ακομα για να το βελτιοσω.... το blog einai αυτο http://alkimistes.blogspot.gr/ περιμενω την απαντηση σας ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Γεια σας, εχω μερικες αποριες. αν φτιαξω ενα blog, γινεται να κερδισω χρηματα ΜΟΝΟ σε σελιδοπροβολες(δηλαδη μπαινουν στο blog μου 1000 επισκεπτες την ημερα)?υπαρχει εταιρεια ή σιτε που στηριζεται σε αυτο? αν ΟΧΙ, τοτε γινεται να βγαλω χρηματα αν τοποθετησω διαφημισεις με βαση στα κλικ πανω του(δηλαδη παταει καποιοσ κλικ πανω τη διαφημιση και εγω βγαζω καποιο κερδος)? αν πατησουν 2 μόνο επισκεπτες ανα τουσ 1000 την ημερα, θα εχει διαφορά αν πατησουν 2 μόνο επισκεπτες ανα τους 500 την ημερα?τελος ποια σιτε εχουν ξενες και ελληνικες διαφημισεις? sorry αν σε κουρασα αλλα επειγει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Γεια σε όλους!
    Είμαι η Ήρα, που ζει σήμερα στην Πάτρα της Ελλάδας. Είμαι μια χήρα αυτή τη στιγμή με δύο παιδιά και ήμουν κολλημένη σε μια οικονομική κατάσταση τον Απρίλιο και έπρεπε να αναχρηματοδοτήσω και να πληρώσω τους λογαριασμούς μου. Προσπάθησα να αναζητήσω δάνεια από διάφορες εταιρείες δανείων τόσο ιδιωτικές όσο και εταιρικές, αλλά ποτέ με επιτυχία, και οι περισσότερες τράπεζες μείωσαν την πίστωση μου. Αλλά όπως ο Θεός θα το είχε, εισήγαγα σε μια συνεταιριστική επιχείρηση από έναν άνθρωπο του Θεού έναν δανειστή ιδιωτικού δανείου ο οποίος μου έδωσε δάνειο 80.000 ευρώ και σήμερα είμαι ιδιοκτήτης επιχείρησης και τα παιδιά μου το κάνουν καλά αυτή τη στιγμή, πρέπει να επικοινωνήσετε με οποιαδήποτε επιχείρηση για να εξασφαλίσετε ένα δάνειο χωρίς εγγύηση, χωρίς πιστωτική επιταγή, χωρίς συνυπογράφο με μόνο επιτόκιο 2% και καλύτερα σχέδια αποπληρωμής και χρονοδιάγραμμα. Επικοινωνήστε με τον κ. Dante Paola μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: dantecooperativehelp@hotmail.com Δεν ξέρει ότι το κάνω αυτό, αλλά είμαι τόσο ευτυχισμένος τώρα και αποφάσισα να αφήσω τους ανθρώπους να μάθουν περισσότερα γι 'αυτόν και επίσης θέλω ο Θεός να τον ευλογήσει περισσότερο. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του: dantecooperativehelp@hotmail.com για γρήγορη συνομιλία ή whatsapp / +35677926593

    Ευχαριστώ
    Ήρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Παρέχουμε Προσωπικά Δάνεια και Επιχειρηματικά Δάνεια με προσιτό ενδιαφέρονεπιτόκιο για μόλις 2% ανά έτος, αλλά αυξάνονται μηνιαίως. Εργαζόμαστε εγχώριακαθώς και διεθνείς, οι πηγές χρηματοδότησής μας ειδικεύονται στη δημιουργικήλύσεις για την κάλυψη των αναγκών σας για επέκταση, ανάπτυξη κλπ. επικοινωνήστε μαζί μαςπερισσότερες πληροφορίες: (vazquezdanielaguilar@gmail.com) πρέπει να σιγουρευτείτε όλαη απάντηση πρέπει να σταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση της εταιρείας μας vazquezdanielaguilar@gmail.comΠΡΩΤΕΣ απαραίτητες πληροφορίεςΟνομα και επίθετο :Προσωπικό τηλέφωνο:Χώρα :Διεύθυνση :Κατάσταση :Ηλικία:Φύλο:Έχετε υποβάλει αίτηση πριν; :οικογενειακή κατάσταση :Το ποσό δανείου που απαιτείται ως δάνειο:Διάρκεια δανείου:Σκοπός δανείου:Επάγγελμα:Μηνιαίο εισόδημα :επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: (vazquezdanielaguilar@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Παρέχουμε Προσωπικά Δάνεια και Επιχειρηματικά Δάνεια με προσιτό ενδιαφέρονεπιτόκιο για μόλις 2% ανά έτος, αλλά αυξάνονται μηνιαίως. Εργαζόμαστε εγχώριακαθώς και διεθνείς, οι πηγές χρηματοδότησής μας ειδικεύονται στη δημιουργικήλύσεις για την κάλυψη των αναγκών σας για επέκταση, ανάπτυξη κλπ. επικοινωνήστε μαζί μαςπερισσότερες πληροφορίες: (vazquezdanielaguilar@gmail.com) πρέπει να σιγουρευτείτε όλαη απάντηση πρέπει να σταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση της εταιρείας μας vazquezdanielaguilar@gmail.comΠΡΩΤΕΣ απαραίτητες πληροφορίεςΟνομα και επίθετο :Προσωπικό τηλέφωνο:Χώρα :Διεύθυνση :Κατάσταση :Ηλικία:Φύλο:Έχετε υποβάλει αίτηση πριν; :οικογενειακή κατάσταση :Το ποσό δανείου που απαιτείται ως δάνειο:Διάρκεια δανείου:Σκοπός δανείου:Επάγγελμα:Μηνιαίο εισόδημα :επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: (vazquezdanielaguilar@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Χρειάζομαι ένα επείγον δάνειο στο fredlarryloanfirm@gmail.com

    Εδώ είμαστε έτοιμοι να επεξεργαστούμε το δάνειό σας

    Καλή μέρα,

    Είσαι επιχειρηματίας ή γυναίκα; Έχει έρθει η ώρα να εκπληρώσετε το όνειρό σας, είμαστε πιστοποιημένοι δάνειο, προσφέρουμε δάνειο με χαμηλό επιτόκιο 3%, σε άτομα και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, σε οποιοδήποτε νόμισμα θέλετε, λίρες, δολάρια, ευρώ κλπ.

    Στηρίξτε μας σήμερα για ένα γρήγορο και εγγυημένο δάνειο
    επικοινωνήστε μαζί μας μέσω
    Email: (fredlarryloanfirm@gmail.com) ή (fredlarryloanfirm@hotmail.com)
    Αριθμός κλήσης / αριθ. Υπηρεσίας: +2347061892843

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Χρειάζομαι ένα επείγον δάνειο στο fredlarryloanfirm@gmail.com

    Εδώ είμαστε έτοιμοι να επεξεργαστούμε το δάνειό σας

    Καλή μέρα,

    Είσαι επιχειρηματίας ή γυναίκα; Έχει έρθει η ώρα να εκπληρώσετε το όνειρό σας, είμαστε πιστοποιημένοι δάνειο, προσφέρουμε δάνειο με χαμηλό επιτόκιο 3%, σε άτομα και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, σε οποιοδήποτε νόμισμα θέλετε, λίρες, δολάρια, ευρώ κλπ.

    Στηρίξτε μας σήμερα για ένα γρήγορο και εγγυημένο δάνειο
    επικοινωνήστε μαζί μας μέσω
    Email: (fredlarryloanfirm@gmail.com) ή (fredlarryloanfirm@hotmail.com)
    Αριθμός κλήσης / αριθ. Υπηρεσίας: +2347061892843

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Προσφέρουμε βοήθεια 2% για να κάνουμε επιχειρηματικές συναλλαγές, να αγοράζουμε αυτοκίνητα και να πληρώνουμε ιατρικούς λογαριασμούς επικοινωνίας selsumat@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Χρειάζεστε βοήθεια 2% για επιχειρηματικές επενδύσεις, αγοράστε αυτοκίνητο και πληρώστε ιατρικούς λογαριασμούς επικοινωνήστε με selsumat@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. λάβετε βοήθεια 2% για να κάνετε επιχειρήσεις, να αγοράσετε αυτοκίνητο και να πληρώσετε ιατρικούς λογαριασμούς επικοινωνήστε με selsumat@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ: Ελκυστικές τιμές για όλα τα έργα σας!
    Χρειάζεστε χρήματα, να λύσετε ένα πρόβλημα, να αγοράσετε ένα νέο όχημα,
    να χτίσει ένα σπίτι, να κάνει μια επένδυση, να προετοιμαστεί για την επόμενη
    διακόσμηση, ακόμη και για να εκτελέσετε τα έργα που εσείς
    ενδιαφέρονται περισσότερο για τις ελκυστικές τιμές του Προσωπικού Δανείου LINA
    που κυμαίνεται από 1.000 € έως 25.000.000 € με ποσοστό 2% έως 4%.
    Επιλέξτε το ποσό και πάρτε το χρόνο για να επιστρέψετε!
    Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.
    e-mail: lina.financias@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Προσφέρω βοήθεια
      επικοινωνήστε με selsumat@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  75.   δίνουμε βοήθεια
    επικοινωνήστε με selsumat@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. δίνουμε βοήθεια
    επικοινωνήστε με selsumat@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ: Ελκυστικές τιμές για όλα τα έργα σας!
    Χρειάζεστε χρήματα, να λύσετε ένα πρόβλημα, να αγοράσετε ένα νέο όχημα,
    να χτίσει ένα σπίτι, να κάνει μια επένδυση, να προετοιμαστεί για την επόμενη
    διακόσμηση, ακόμη και για να εκτελέσετε τα έργα που εσείς
    ενδιαφέρονται περισσότερο για τις ελκυστικές τιμές του Προσωπικού Δανείου LINA
    που κυμαίνεται από 1.000 € έως 25.000.000 € με ποσοστό 2% έως 4%.
    Επιλέξτε το ποσό και πάρτε το χρόνο για να επιστρέψετε!
    Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.
    e-mail: lina.financias@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Χρειάζεστε βοήθεια για τη ρύθμιση της επιχείρησής σας ή για την πληρωμή ενός σπιτιού ή κάτι άλλο ενδιαφέρον; επικοινωνήστε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες.
    e-mail: lina.financias@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Hello

        Do you need an emergency loan to solve your financial needs? We offer loans ranging from $2000 to $50.000.000,00 we are reliable, strong, fast and dynamic, without credit control and offers a 100% guarantee of foreign loans during this transfer.

    Email: accessloanfirm2030@gmail.com

    WhatsApp: +79265038734


    SERVICES INCLUDE:
    * Personal Loans
    * Business Loans
    *
    Refurbishment * Client Loans
    * Auto Loans
    etc. ..

        We also have a whole-currency loan with a 2% interest rate on all loans .... If you are interested in coming back via this e-mail: accessloanfirm2030@gmail.com


    Email: accessloanfirm2030@gmail.com

    WhatsApp: +79265038734

    Regards,
    Mr scott
    Email us at: accessloanfirm2030@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Γειά σου

    Χρειάζεστε ένα δάνειο έκτακτης ανάγκης για να λύσετε τις οικονομικές σας ανάγκες; Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται από $ 2000 έως $ 50.000.000,00, είμαστε αξιόπιστοι, ισχυροί, γρήγοροι και δυναμικοί, χωρίς πιστωτικό έλεγχο και προσφέρουμε 100% εγγύηση ξένων δανείων κατά τη διάρκεια αυτής της μεταφοράς.

    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: accessloanfirm2030@gmail.com

    WhatsApp: +79265038734


    ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
    * Προσωπικά δάνεια
    * Επιχειρηματικά Δάνεια
    *
    Ανακαίνιση * Δάνεια Πελάτη
    * Αυτόματα δάνεια
    και τα λοιπά. ..

    Έχουμε επίσης ένα δάνειο ολόκληρου του νομίσματος με επιτόκιο 2% σε όλα τα δάνεια .... Εάν ενδιαφέρεστε να επιστρέψετε μέσω αυτού του e-mail: accessloanfirm2030@gmail.com

     
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: accessloanfirm2030@gmail.com

    WhatsApp: +79265038734

    Χαιρετισμοί,
    Κύριε Σκοτ
    Στείλτε μας email στο: accessloanfirm2030@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Γεια,

    Μπορείτε να τερματίσετε την οικονομική σας κρίση και να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Σας προσφέρουμε θεραπεία πρώτης κατηγορίας και σας ζητάμε περισσότερα όταν είστε αξιόπιστοι. Υποβάλετε αίτηση για οποιοδήποτε είδος υψηλής εξασφάλισης και εξασφαλισμένου δανείου με επιτόκιο 2% για άτομα και νομικά πρόσωπα. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση μέσω (Viber: +2348162551507 ή martinlaurafinancefirm@gmail.com) οι υπηρεσίες μας είναι ιδιαίτερα αξιέπαινες και προσιτές.

    Ευχαριστώ για την υποστήριξη !!!
    Viber: +2348162551507
    Whatsapp: +2348162551507
    Υπογραφή:
    Διαχείριση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Γεια,

    Μπορείτε να τερματίσετε την οικονομική σας κρίση και να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Σας προσφέρουμε θεραπεία πρώτης κατηγορίας και σας ζητάμε περισσότερα όταν είστε αξιόπιστοι. Υποβάλετε αίτηση για οποιοδήποτε είδος υψηλής εξασφάλισης και εξασφαλισμένου δανείου με επιτόκιο 2% για άτομα και νομικά πρόσωπα. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση μέσω (Viber: +2348162551507 ή martinlaurafinancefirm@gmail.com) οι υπηρεσίες μας είναι ιδιαίτερα αξιέπαινες και προσιτές.

    Ευχαριστώ για την υποστήριξη !!!
    Viber: +2348162551507
    Whatsapp: +2348162551507
    Υπογραφή:
    Διαχείριση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ: Ελκυστικές τιμές για όλα τα έργα σας!
    Χρειάζεστε χρήματα, να λύσετε ένα πρόβλημα, να αγοράσετε ένα νέο όχημα,
    να χτίσει ένα σπίτι, να κάνει μια επένδυση, να προετοιμαστεί για την επόμενη
    διακόσμηση, ακόμη και για να εκτελέσετε τα έργα που εσείς
    ενδιαφέρονται περισσότερο για τις ελκυστικές τιμές του Προσωπικού Δανείου LINA
    που κυμαίνεται από 1.000 € έως 25.000.000 € με ποσοστό 2% έως 4%.
    Επιλέξτε το ποσό και πάρτε το χρόνο για να επιστρέψετε!
    Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.
    e-mail: lina.financias@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Γειά σου!

    Για επείγουσα ανάγκη δανείου;
    Εγκρίνουμε γρήγορα χρήματα για ιδιώτες και εταιρικά σώματα με επιτόκιο 3%, οι υποψήφιοι για κακή πίστωση γίνονται δεκτοί για δάνεια. Οι υπηρεσίες μας είναι πολύ αξιόπιστες και ανθεκτικές. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω
    (bonitecloancompany@gmail.com) Η επιτυχία σας είναι η προτεραιότητά μας.

    Τις καλύτερες ευχές!!!
    Whatsapp: +2347054001498
    Υπογραφή:
    Διαχείριση.
    Λούις Μπόνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Χαίρετε

        Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για να λύσετε τις οικονομικές σας ανάγκες; Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται από 2.000,00 έως 50.000.000,00, είμαστε αξιόπιστοι, ισχυροί, γρήγοροι και δυναμικοί, χωρίς πιστωτικό έλεγχο και προσφέρουμε 100% εγγύηση ξένων δανείων κατά την περίοδο αυτής της μεταφοράς.

        Εκδώσαμε επίσης ένα δάνειο σε όλα τα νομίσματα με επιτόκια 3% για όλα τα δάνεια .... Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτού του email.

    Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, εάν ενδιαφέρεστε, μέσω

    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: easyloanfirm2020@gmail.com
     

    Χαιρετισμοί,
    Κ. Derek Douglas
    easyloanfirm2020@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Χαίρετε

        Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για να λύσετε τις οικονομικές σας ανάγκες; Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται από 2.000,00 έως 50.000.000,00, είμαστε αξιόπιστοι, ισχυροί, γρήγοροι και δυναμικοί, χωρίς πιστωτικό έλεγχο και προσφέρουμε 100% εγγύηση ξένων δανείων κατά την περίοδο αυτής της μεταφοράς.

        Εκδώσαμε επίσης ένα δάνειο σε όλα τα νομίσματα με επιτόκια 3% για όλα τα δάνεια .... Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτού του email.

    Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, εάν ενδιαφέρεστε, μέσω

    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: easyloanfirm2020@gmail.com
     

    Χαιρετισμοί,
    Κ. Derek Douglas
    easyloanfirm2020@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. δωρεάν προσφορές δανείου για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε.
    E-mail lina.financias@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Προσφέρω βοήθεια επικοινωνήστε με selsumat@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Προσφέρω όλα τα είδη δανείων
    επικοινωνήστε με selsumat@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. πάρτε γνήσιο δάνειο 2% για να κάνετε επιχειρήσεις, να αγοράσετε σπίτι, αυτοκίνητο και να πληρώσετε ιατρικούς λογαριασμούς επικοινωνήστε με selsumat@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Επείγουσα προσφορά δανείου.
    Γεια σε όλους, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Mohammed Salman, ο οποίος μου δανείστηκε για την ιατρική περίθαλψη του άρρωστου παιδιού μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που συναντώ τον Mohammed Salman, επικοινωνήστε μαζί του μέσω email εάν χρειάζεστε επείγον δάνειο για επαγγελματικό ή προσωπικό δάνειο, (mohammedsalmanloanfirm999@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Επείγουσα προσφορά δανείου.
    Προσφέρουμε οικονομικά δάνεια σε ιδιώτες και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, επικοινωνήστε
    εμείς: (mohammedsalmanloanfirm999@gmail.com) για περισσότερες λεπτομέρειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Επείγουσα προσφορά δανείου.
    Προσφέρουμε προσιτά δάνεια σε ιδιώτες και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, contactus:
    (mohammedsalmanloanfirm999@gmail.com) για περισσότερες λεπτομέρειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Προσφέρουμε προσιτές τιμές
    δάνεια σε ιδιώτες και επιχειρηματίες, επικοινωνία
    εμείς: (mohammedsalmanloanfirm999@gmail.com) για περισσότερες λεπτομέρειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Αναζητάτε κεφάλαια για να εξοφλήσετε πιστώσεις και χρέη ή επιχειρηματικό δάνειο;
    {georgewilliamsloanfirm333@gmail.com}. Τότε η GEORGE WILLIAMS LOAN FIRM είναι η απάντηση. Προσφέρουμε όλα τα είδη δανείου, δίνουμε δάνειο με εξαιρετικό επιτόκιο Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω email: (georgewilliamsloanfirm333@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΕΠΕΙΓΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΑΝΕΙΟΥ
    Δημιουργήστε τις υπηρεσίες σας και τον πλούτο σας μαζί μας
    επιχορήγηση δανείου που κυμαίνεται από 5.000 $ έως 1.750.000 $. Το προσφέρουμε αυτό
    δάνειο για να επιτρέψει σε όλους όσους βρίσκονται σε οικονομική κατάσταση
    δύσκολο και όσοι θέλουν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση για να έχουν μια ευτυχισμένη ζωή. Υπάρχουν δάνεια μεταξύ ατόμων, οπότε μην χάνετε χρόνο.
    στείλτε μας email μέσω: (georgewilliamsloanfirm333@gmail.com) για να ξεκινήσετε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. λάβετε αξιόπιστο και νόμιμο δάνειο 2% για επιχειρηματικές επενδύσεις, για αγορά σπιτιού, αυτοκινήτου και πληρωμή ιατρικών εξόδων επικοινωνήστε με το skinderbeth@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Δίνουμε 2% γρήγορο και αξιόπιστο δάνειο για να κάνετε επιχειρήσεις, να αγοράσετε σπίτι, αυτοκίνητο και να πληρώσετε ιατρικά έξοδα επικοινωνήστε με το skinderbeth@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. χρειάζεσαι δάνειο; προσωπικά δάνεια? επιχειρηματικά δάνεια; Χριστουγεννιάτικη πίστωση; στεγαστικά δάνεια; Γεωργική και χρηματοδότηση έργων; Δίνουμε κάθε είδους πιστώσεις με επιτόκιο 2%! E-mail επικοινωνίας: (dakany.endre@gmail.com)

    Επείγουσα προσφορά δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Επείγουσα προσφορά δανείου.
    Προσφέρουμε επιχειρηματικά και οικονομικά δάνεια σε ιδιώτες και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, επικοινωνήστε
    εμάς: (wanngleetitleloanservice355@gmail.com) για περισσότερες λεπτομέρειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. SPECTRA GLOBAL LOAN INC.
    Έχουμε κάνει πάνω από 60 δισεκατομμύρια δολάρια σε επιχειρηματικά δάνεια σε περισσότερους από 90.000 ιδιοκτήτες επιχειρήσεων όπως εσείς.
    Χρησιμοποιούμε τη δική μας τεχνολογία καθορισμένου κινδύνου για να σας παρέχουμε ένα κατάλληλο επιχειρηματικό δάνειο για να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.
    Οι υπηρεσίες μας είναι γρήγορες και αξιόπιστες, τα δάνεια εγκρίνονται εντός 24 και 42 ωρών από την επιτυχή αίτηση.
    Αντιμετωπίζετε προβλήματα με τους απλήρωτους λογαριασμούς και δεν ξέρετε ποιο δρόμο να πάτε ή πού να απευθυνθείτε;
    Τι θα λέγατε να βρείτε μια αξιόπιστη εταιρεία εξυγίανσης χρεών που μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε τη μηνιαία δόση σας;
    έτσι θα έχετε οικονομικές επιλογές αποπληρωμής καθώς και χώρο για να αναπνεύσετε όταν τελειώσει ο μήνας και πρέπει να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας;
    Μειώστε τη χρέωσή σας για να μειώσετε το μηνιαίο βάρος δαπανών σας.
    Μην κρατάτε τα οικονομικά σας προβλήματα για τον εαυτό σας, μήπως γίνετε κύριος του χρέους ή του οικονομικού άγχους,
    επομένως πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας γρήγορα για να λύσουμε τα οικονομικά σας προβλήματα.
    Θα είναι μεγάλη χαρά για εμάς όταν είστε οικονομικά σταθεροί Γράψτε μας στο: spectagloballoan@gmail.com


    Προσφέρουμε δάνεια από 10.000 ευρώ έως 9.500.000 ευρώ με επιτόκιο 2%.
    Ξέρετε ότι ο δανεισμός χρημάτων είναι παράνομος.
    Χρειαζόμαστε δάνειο, αναζητούμε περιοχές όπου μπορούμε.
    Να σε βοηθήσω:
    * Χρηματοοικονομική
    * Εταιρικά δάνεια
    * Στεγαστικά δάνεια
    * Επενδυτικά δάνεια
    * Δάνεια αυτοκινήτου
    * Ρευστοποίηση χρέους
    * Πιστωτικό όριο
    * Δεύτερη υποθήκη
    * Εξαγορά δανείου
    * Προσωπικά δάνεια
    * Φοιτητικά δάνεια
    Ψάχνετε για ένα έργο και χρειάζεστε χρηματοδότηση, χρειάζεστε χρήματα για να πληρώσετε λογαριασμούς, χρήματα για να επενδύσετε στην επιχείρησή σας.
    Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email (spectagloballoan@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Αναζητάτε κεφάλαια για να εξοφλήσετε πιστώσεις και χρέη ή επιχειρηματικά δάνεια;
    { jameskelvine28@gmail.com }. Τότε είναι η Δανειακή εταιρεία James Kelvin
    η απάντηση. Προσφέρουμε κάθε είδους δάνειο, δίνουμε δάνειο με ένα
    οφειλόμενο επιτόκιο Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: { jameskelvine28@gmail.com }

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Χρειάζεστε ένα γρήγορο μακροπρόθεσμο ή βραχυπρόθεσμο δάνειο με σχετικά χαμηλό επιτόκιο έως και 2%; Προσφέρουμε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο, δάνειο αυτοκινήτου, φοιτητικό δάνειο, δάνειο ενοποίησης χρέους Εάν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε μαζί μας: (dakany.endre@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Επείγουσα προσφορά δανείου.

    χρειάζεσαι δάνειο; Είστε χρεωμένος και επιθυμείτε να είστε απαλλαγμένοι από χρέη, χρειάζεστε δωρεάν στεγαστικό, επιχειρηματικό ή προσωπικό δάνειο; Τότε είστε στο σωστό μέρος. Χρειάζεστε δάνειο με λογικό χαμηλό επιτόκιο; Σας ενδιαφέρει να ξεπληρώσετε τα χρέη σας χωρίς άγχος; επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω email: (mohammedsalmanloanfirm999@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Συνιστώ έναν επαληθευμένο και αξιόπιστο έμπορο για όσους θέλουν να κερδίζουν επιπλέον χρήματα εβδομαδιαίως, φέτος το νέο έτος, στο Crypto, με μια επένδυση αξίας 200 $ BITCOIN μπορείτε να κερδίσετε Bitcoin αξίας $ 2.500 στο πορτοφόλι σας μετά από 24 ώρες

    Οι αναλήψεις διεκπεραιώνονται όταν οφείλονται

    100% γνήσιο και νόμιμο

    Μπορείτε επίσης να επενδύσετε με tbc και eth

    Για να δημιουργήσετε μια επενδυτική επαφή στο

    Whatsapp ;+351920285542
    Email επικοινωνίας: williamslogan.436@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Σκέφτεστε ένα δάνειο; Χρειάζεστε επειγόντως δάνειο για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Έχετε χρέη; Αυτή είναι η ευκαιρία σας να πραγματοποιήσετε την επιθυμία σας, παρέχουμε προσωπικά δάνεια, εμπορικά και επαγγελματικά δάνεια και κάθε είδους δάνεια με επιτόκιο 2%, για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email ( georgewilliamsloanfirm333@gmail.com )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Χρειάζεστε δάνειο; προσωπικά δάνεια? επιχειρηματικά δάνεια; στεγαστικά δάνεια? γεωργική και χρηματοδότηση έργων; δίνουμε κάθε είδους δάνεια με επιτόκιο 2%! Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επικοινωνίας;(dakany.endre@gmail.com)

    Επείγουσα προσφορά δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Χαίρετε

    χρειάζεσαι δάνειο; Για την προσωπική σας ανάγκη ή τις επιχειρηματικές σας ανάγκες; Εδώ είναι καλά νέα για εσάς. Είστε στο σωστό μέρος. Έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε επιχειρηματικά προσωπικά δάνεια / δάνεια σε εταιρείες και ιδιώτες με επιτόκιο 3%.

    Email: accessloanfirm2030@gmail.com

    Whatsapp: +79258159150

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Δάνειο έκτακτης ανάγκης.

    Λάβετε το γρήγορο προσιτό δάνειό σας για να σταθεροποιήσετε τους οικονομικούς σας περιορισμούς και να αναβαθμίσετε την επιχειρηματική σας κατάσταση για να επιτύχετε μια σταθερή ατελείωτη ευτυχία και χαρά, που θα μπορούσε να σας προσφέρει η ζωή.

    Γρήγορες επαφές παρακάτω!!!

    Τις καλύτερες ευχές!!!
    Viber: +2348078301295
    Whatsapp: +2348078301295
    Υπογεγραμμένο:
    Διαχείριση!
    MARTIN L BONNY
    mlbloanfirm@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Αγαπητοί αιτούντες δάνειο,

    Έχετε οικονομικές δυσκολίες; Θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Αυτή η εταιρεία δανείων ιδρύθηκε ως οργανισμός ανθρωπίνων δικαιωμάτων παγκοσμίως με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους φτωχούς και οικονομικά αναξιοπαθούντες ανθρώπους. Εάν θέλετε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο, επικοινωνήστε μαζί τους χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία: e-mail: elenanino0007@gmail.com

    Ονομα:
    Απαιτούμενο ποσό δανείου:
    Διάρκεια δανείου:
    Αριθμός κινητού:

    Σας ευχαριστώ και ο Θεός να έχει καλά
    Ίngrid

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Πώς θα μπορούσα να αγοράσω το δικό μου σπίτι. Ονομάζομαι Christopher Nissan, από τη Δανία, θέλω να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες στα Πιστωτικά Ιδρύματα που με βοήθησαν με ένα δάνειο 100.000,00 $ να αγοράσω ένα δικό μου σπίτι με χαμηλό επιτόκιο 2%, μετά την απόρριψή μου τράπεζα και άλλους χρηματοοικονομικούς φορείς που επισκέφτηκα. Θέλω επίσης να απευθυνθώ στο ευρύ κοινό, καθώς συνιστώ σε όποιον χρειάζεται οικονομική βοήθεια να επικοινωνήσει με αυτήν την εταιρεία για να μην πέσουν σε λάθος χέρια αναζητώντας υπεύθυνο δάνειο μέσω της διεύθυνσης email: loancreditinstitutions00@gmail.com ή Whatsapp : +393509811524

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Χρειάζεστε ένα δάνειο έκτακτης ανάγκης για να εξοφλήσετε τα χρέη σας ή ένα δάνειο κεφαλαίου για να βελτιώσετε την επιχείρησή σας; Σας έχουν απορρίψει τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα; Χρειάζεστε πιστωτική ενοποίηση ή υποθήκη; Μην ψάχνετε άλλο, γιατί είμαστε εδώ για να αφήσουμε πίσω μας όλα τα οικονομικά σας προβλήματα. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail: (dakany.endre@gmail.com) Προσφέρουμε δάνεια σε ενδιαφερόμενους με αποδεκτό επιτόκιο 2%. Το εύρος είναι από 2.000,00 ευρώ έως 100.000.000,00 ευρώ

    Επείγουσα προσφορά δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Προσφέρουμε Δάνεια με 2%, Προσφέρουμε Δάνεια Ενοποίησης Χρέους, Επιχειρηματικά Δάνεια, Προσωπικά Δάνεια, Δάνεια Αυτοκινήτων, Δάνεια Ξενοδοχειακών, Φοιτητικά Δάνεια, Προσωπικά Δάνεια Δάνεια Αναχρηματοδότησης Κατοικίας, Μάθετε περισσότερα Email: (richardcosmos5@gmail.com)

    Επείγουσα προσφορά δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Γεια σας Κυρίες & Κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

    Χρειάζεστε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο ή δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας προτείνω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων, εξασφαλισμένου και ακάλυπτου δανείου και πολλά άλλα. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447360502110 και λάβετε απάντηση στη στιγμή.

    Ένα δάνειο από μια πραγματοποιήσιμη και ικανή εταιρεία είναι αυτό που χρειάζεστε για να πετύχετε τον στόχο σας. Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων λύσεων χρηματοδότησης σε ιδιώτες και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

    * Μπορείτε να κάνετε αίτηση για δάνειο οποτεδήποτε, οπουδήποτε.
    * Ευέλικτο ποσό - Εσείς αποφασίζετε πόσα θέλετε να δανειστείτε.
    * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 ωρών από την έγκριση.
    * Ευέλικτο επιτόκιο 3%.
    * Υψηλά ποσοστά έγκρισης
    * Ευέλικτη Αποπληρωμή - Πρέπει να επιλέξετε την Ημερομηνία Αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
    * Απλή ηλεκτρονική εφαρμογή.
    * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και τεχνογνωσία.
    * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Μην χάσετε μια ευκαιρία λόγω έλλειψης οικονομικών. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μου τώρα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο επειδή έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου μας, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω
    Email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp: +447360502110

    Οι μεσάζοντες/σύμβουλοι/μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα εργαστούμε μαζί προς όφελος όλων των εμπλεκομένων μερών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Χρειάζεστε ένα δάνειο αποπληρωμής χρέους για να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας; Πάρτε τον έλεγχο του χρέους σας σήμερα; Προσφορά Επέκτασης Επιχειρηματικού Δανείου τώρα; Χρειάζεστε δάνειο για την εξόφληση του λογαριασμού σας; χρειάζεσαι δάνειο; Χρειάζεστε προσωπικό δάνειο; Δάνειο Επέκτασης Επιχειρήσεων; Έναρξη επιχείρησης, εκπαίδευση, ενοποίηση χρέους Δάνειο για σκληρά χρήματα Δάνειο για οτιδήποτε; Προσφέρουμε δάνειο με χαμηλό επιτόκιο 2% του δανείου χωρίς πιστωτικό έλεγχο, Email: (dakany.endre@gmail.com)

    Επείγουσα προσφορά δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο; Παρέχουμε προσωπικά δάνεια; Επιχειρηματικό δάνειο; στεγαστικών δανείων? Αγροτικό δάνειο; Δάνεια για την εκπαίδευση; Δάνεια ενοποίησης χρέους; Δάνειο φορτηγών; Δάνειο αυτοκινήτου? Δάνειο ξενοδοχείων; Αναχρηματοδότηση δανείων; και περισσότερα σχολικά δάνεια; Δάνειο εκκίνησης; .Προσφέρουμε με επιτόκιο 2%! Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω: (dakany.endre@gmail.com)

    Επείγουσα προσφορά δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο; Δίνουμε προσωπικά δάνεια; Επιχειρηματικά δάνεια; Στεγαστικά δάνεια; Αγροτικά δάνεια; Δάνεια εκπαίδευσης; Χρεωστικά δάνεια ενοποίησης; Δάνεια φορτηγών; Δάνεια αυτοκινήτου; Δάνεια ξενοδοχείων; Αναχρηματοδότηση δανείων; και περισσότερα Σχολικά Δάνεια; Δάνεια εκκίνησης; .Προσφέρουμε με επιτόκιο 2%! Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω: (dakany.endre@gmail.com)

    προσφορά δανείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Γεια σε όλους, με λένε Haitham Saleh Al-Hatar, είμαι τόσο χαρούμενος σήμερα. Έλαβα την απόφασή μου από έναν άνθρωπο που φοβάται τον Θεό, επίσκοπο Ηλία, όταν έχασα κάθε ελπίδα ότι δεν μπορώ να πάρω πια δάνειο επειδή με απατούν πολλοί δανειστές, αλλά ενθαρρύνω τον εαυτό μου και κάνω ένα τολμηρό βήμα και κάνω αίτηση με αυτόν τον δανειστή, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που σήμερα λέω ότι μόλις έλαβα το δάνειό μου των 15.000 ευρώ και θα σας συμβουλέψω όλους που τον χρειάζονται για δάνειο
    email: loancreditinstitutions00@gmail.com ή WhatsApp: +393512114999

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Ο Θεός να ευλογεί τα Δανειακά Πιστωτικά Ιδρύματα. επειδή μου έδωσε ένα δάνειο 95.000 ευρώ που ζήτησα, είμαι πολύ χαρούμενος τώρα με την οικογένειά μου τώρα. εάν χρειάζεστε έναν σκοπό δανείου, στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτήν την εταιρεία σήμερα στο {loancreditinstitutions00@gmail.com} ή στο whatsapp: +393512114999

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Γεια σας Κυρίες & Κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

    Χρειάζεστε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο ή δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας προτείνω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων, εξασφαλισμένων και ακάλυπτων δανείων και πολλά άλλα. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447360502110 και λάβετε απάντηση στη στιγμή.

    Ένα δάνειο από μια αξιόπιστη και ικανή εταιρεία είναι αυτό που χρειάζεστε για να πετύχετε τον στόχο σας. Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων λύσεων χρηματοδότησης σε ιδιώτες και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

    * Μπορείτε να κάνετε αίτηση για δάνειο οποτεδήποτε, οπουδήποτε.
    * Ευέλικτο ποσό - Εσείς αποφασίζετε πόσα θέλετε να δανειστείτε.
    * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 ωρών από την έγκριση.
    * Ευέλικτο επιτόκιο 3%.
    * Υψηλά ποσοστά έγκρισης
    * Ευέλικτη Αποπληρωμή - Πρέπει να επιλέξετε την Ημερομηνία Αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
    * Απλή ηλεκτρονική εφαρμογή.
    * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και τεχνογνωσία.
    * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Μην χάσετε μια ευκαιρία λόγω έλλειψης οικονομικών. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μου τώρα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο επειδή έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου μας, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω
    Email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp: +447360502110

    Οι μεσάζοντες/σύμβουλοι/μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα εργαστούμε μαζί προς όφελος όλων των εμπλεκομένων μερών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Είμαι πολύ χαρούμενος που παίρνω ένα δάνειο από το ευρωπαϊκό μέρος του κόσμου, είμαι εδώ για να σας προτείνω όλους όσοι χρειάζεστε οικονομική βοήθεια να επικοινωνήσετε με τον κ. Ηλία για την αίτηση δανείου σας. Επικοινώνησα μαζί τους για την αίτηση δανείου μου και παίρνω με επιτυχία ένα δάνειο 25.000 ευρώ μετά από κάποια δέουσα επιμέλεια που με κάνει σχεδόν απελπισμένη. επικοινωνήστε μαζί τους στο. email {loancreditinstitutions00@gmail.com} ή αριθμός whatsapp: +393512114999.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Γεια σε όλους,

    Καλώς ήρθατε στο μέλλον! Η χρηματοδότηση έγινε εύκολη με την εταιρεία δανείων Patricia Kingsman.

    Ψάχνετε για επιλογές χρηματοδότησης για τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, Ψάχνετε για δάνειο για να επεκτείνετε την υπάρχουσα επιχείρησή σας, Βρίσκεστε σε λίγο πρόβλημα με τους απλήρωτους λογαριασμούς και δεν ξέρετε ποιον δρόμο να πάτε ή πού να στρέφομαι σε? Σας έχουν απορρίψει οι τράπεζές σας; Δανειακή εταιρεία Patricia Kingsman. λέει ΝΑΙ όταν οι τράπεζές σας λένε ΟΧΙ. Επικοινωνήστε μαζί μας καθώς προσφέρουμε χρηματοοικονομικές υπηρεσίες με χαμηλό και προσιτό επιτόκιο 2% για μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια (Εγγυημένα και Ακάλυπτα). Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας για περαιτέρω διαδικασίες απόκτησης δανείου.

    Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

    * Δάνειο αυτοκινήτου
    * Στεγαστικό δάνειο
    * Δάνειο φορτηγών
    * Στεγαστικό δάνειο
    * Δάνειο Εξυγίανσης Οφειλών
    * Επιχειρηματικό δάνειο
    * Προσωπικό δάνειο
    * Φοιτητικό Δάνειο.

    Με την εταιρεία δανεισμού Patricia Kingsman. μπορείτε να πείτε αντίο σε όλες τις οικονομικές σας κρίσεις και δυσκολίες καθώς είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί.
    Email: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Χαιρετισμοί,
    Κυρία Patricia Kingsman

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Γεια σε όλους

    Ονομάζομαι Olympia Mackendree, είμαι από την Ελλάδα και ζω στην πόλη της Αθήνας, έψαχνα για δάνειο στο Διαδίκτυο και το μόνο που παίρνω είναι απατεώνες, αλλά βρήκα αυτήν την εταιρεία δανείων που ονομάζεται Patricia Kingsman loan company και έχω δει ανθρώπους στο διαδίκτυο να καταθέτουν υπάρχουν καλές πράξεις, γι' αυτό αποφάσισα να δοκιμάσω αν θα είμαι χαρούμενος για άλλη μια φορά, γι 'αυτό έκανα αίτηση για δάνειο 350.000,00 ευρώ και η δανειοδότης του δανείου κυρία Patricia Kingsman με διαβεβαίωσε ότι σε 8 ώρες το δάνειό μου θα είναι στον τραπεζικό μου λογαριασμό, έτσι σήμερα όπως ήμουν δουλεύοντας είδα την τράπεζά μου μου έγραψε μήνυμα ότι υπάρχουν κάποια χρήματα 350.000,00 ευρώ στον λογαριασμό μου και ευχαριστώ την Patricia Kingsman επειδή είναι αληθινή, οπότε αν χρειάζεστε οποιοδήποτε διαδικτυακό δάνειο, μην σας εξαπατήσουν όπως κάνω αίτηση από αυτήν την εταιρεία επειδή είναι η μόνο πραγματική εταιρεία που δίνει δάνεια online. Η ταχυδρομική τους διεύθυνση είναι patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Το όνομά μου είναι η κυρία Patricia Kingsman, είμαστε ένας νέος νόμιμος δανειστής δανείου του 2022 και μας αρέσει να βοηθάμε κάθε οργανισμό που χρειάζεται οικονομική βοήθεια που προσφέρουμε από 500.000,00 ευρώ και 5.000.000,00 ευρώ και δίνουμε επίσης δάνεια σε ευρώ πάνω από αυτό, οπότε αν χρειάζεστε βοήθεια παρακαλούμε στείλτε μας ένα email στη διεύθυνση:patriciakingsman.loans2016@gmail.com ώστε η συναλλαγή δανείου σας να πραγματοποιηθεί τώρα θα είστε μαζί με το δάνειό σας τις επόμενες 8 ώρες είναι μια γρήγορη μεταφορά και είναι ασφαλής χωρίς καμία καθυστέρηση. Οπότε στείλτε email:patriciakingsman.loans2016@gmail.com εάν ενδιαφέρεστε

    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Ονομάζομαι Δέσποινα Καρασάβογλου, είμαι από την Ελλάδα και ζω στην πόλη της Θεσσαλονίκης, θέλω να χρησιμοποιήσω αυτόν τον χρόνο για να γράψω στο διαδίκτυο ότι μόλις έλαβα τα κεφάλαια δανείου των 5 εκατομμυρίων ευρώ από αυτήν την εταιρεία που ονομάζεται Patricia Kingsman loan company αρχικά i δεν πίστευα αυτά που έλεγαν οι άνθρωποι στο διαδίκτυο, αλλά αποφάσισα να προσπαθήσω και έκανα αίτηση για το δάνειο πριν από 2 ημέρες και μόλις έλαβα μια κλήση από την τράπεζά μου ότι υπάρχει το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ στον λογαριασμό μου και αμέσως έλαβα ένα ειδοποίηση από την τράπεζά μου, η εταιρεία δανείων Patricia Kingsman με τηλεφώνησε και με ρώτησε αν έλαβα το δάνειό μου και τους είπα ναι, έτσι μου είπαν ότι πρέπει να φέρω περισσότερους ανθρώπους στην εταιρεία εκεί, εάν κάποιος χρειάζεται δάνειο, οπότε αν πραγματικά χρειάζεστε ένα δάνειο αυτό είναι η εταιρεία που πρέπει να κάνετε αίτηση από είναι πραγματικά υπέροχοι και πιστεύω τώρα ότι υπάρχει μια πραγματική εταιρεία δανείων που δίνει δάνεια και αυτή η εταιρεία είναι η εταιρεία δανείων Patricia Kingsman, οπότε αν κάποιος από εσάς χρειάζεται επείγοντα δάνειο και είναι σημαντικό αυτή είναι η σωστή εταιρεία για αίτηση από. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

    Τελικά είμαι πολύ χαρούμενος και μπορώ να ξεκινήσω τη δική μου επιχείρηση τώρα. Σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά Πατρίσια είσαι υπέροχη και ο Θεός να έχει καλά εσένα και την παρέα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Patricia Ο Θεός θα ευλογήσει εσάς και την παρέα σας

    Με λένε Βήτα Τενεκετζή. Είμαι από το Περιστέρι, δεν έχω πολλά να πω, όποιος χρειάζεται ένα πραγματικό δάνειο χωρίς να σε εξαπατήσουν, θα πρέπει να κάνει αίτηση από την Patricia Kingsman γιατί έκανα αίτηση για δάνειο από αυτήν την εταιρεία σήμερα αφού διάβασα τόσα πολλά καλά και υπέροχα σχόλια για αυτήν την εταιρεία. Έκανα αίτηση για δάνειο για να πληρώσω τα χρέη μου και το μόνο που χρειαζόμουν ήταν 50.000 ευρώ γιατί θα χρησιμοποιήσω επίσης μέρος αυτών των χρημάτων για να πληρώσω τα δίδακτρα των παιδιών μου. Καθώς το γράφω στο Διαδίκτυο τώρα, μόλις έλαβα το δάνειό μου από αυτήν την εταιρεία σήμερα και είμαι τόσο χαρούμενος που δεν πίστευα ποτέ ότι θα ήμουν ξανά ευτυχισμένος γιατί έχω περάσει πολλά και ευχαριστώ τον Θεό για την Patricia Kingsman Ο Θεός θα την ευλογήσει και η παρέα του που μου έκανε ένα χαμόγελο. Έτσι, όποιος σε όλο τον κόσμο από την Ισπανία και άλλες χώρες χρειάζεται δάνειο, ο βοηθός σας είναι εδώ και η εταιρεία είναι η Patricia Kingsman, όποιος κάνει αίτηση από την εταιρεία δανείου Patricia Kingsman δεν θα έχει πρόβλημα γιατί θα λάβετε το δάνειό σας ακριβώς την ώρα που θα σας πει. Η διεύθυνση ταχυδρομείου της εταιρείας τους είναι Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Για άλλη μια φορά ο Θεός να σε ευλογεί Patricia Kingsman και να ζήσεις πολύ για να συνεχίσεις να βοηθάς τους ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Καλημέρα σε όλους σε αυτόν τον ιστότοπο

    Ονομάζομαι Ανδρέας Παπαρδέλας είμαι από την Ελλάδα και ζω στην πόλη της Θεσσαλονίκης θέλω να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία για να γράψω στο Διαδίκτυο για την κυρία Patricia Kingsman πριν από λίγες εβδομάδες χρειαζόμουν ένα δάνειο και με εξαπάτησαν περίπου 22.000,00 ευρώ από ψεύτικους δανειστές. μια μέρα αποφάσισα να ψάξω ξανά για ένα δάνειο γιατί το δάνειο ήταν πολύ σημαντικό για την επιχείρησή μου, τότε βρήκα την κυρία Patricia Kingsman και είδα τόσους πολλούς ανθρώπους να μαρτυρούν για την εταιρεία της και δεν ήμουν σίγουρος ότι το δάνειό της ήταν νόμιμο, αλλά αποφάσισα να το δώσω μια δοκιμή και έκανα αίτηση για ένα ποσό δανείου 750.000,00 ευρώ, μου είπε όλα όσα έπρεπε να κάνω, συμπεριλαμβανομένης μιας προμήθειας που έπρεπε να καταθέσω στην αρχή, νόμιζα ότι ήταν απάτη, αλλά το δοκίμασα γιατί είδα ανθρώπους να μαρτυρούν επίσης για το καλό της πράξεις ότι είναι πολύ ευγενική και εξυπηρετική, οπότε όταν κατέθεσα τα χρήματα που απαιτούνται για το δάνειό μου με διαβεβαίωσε ότι θα λάβω το δάνειό μου σε λιγότερο από 8 ώρες ή το αργότερο 8 ώρες στον τραπεζικό μου λογαριασμό είπα εντάξει και περίμενα μόλις χθες. έλαβα ένα μήνυμα από την τράπεζά μου ότι μου έχει πιστωθεί ένα ποσό 750.000,00 Ευρώ στον τραπεζικό μου λογαριασμό, οπότε επικοινώνησα μαζί της και της το είπα και ήταν χαρούμενη που έλαβα το δάνειό μου. Και υπόσχομαι στον εαυτό μου ότι όποιος με βοήθησε θα μοιραστώ το όνομά της σε όλο το διαδίκτυο για τη μεγάλη της βοήθεια. Έτσι, οποιοσδήποτε στην Ελλάδα ή σε όλο τον κόσμο, εάν χρειάζεστε ένα νόμιμο δάνειο, επικοινωνήστε με την κ. Patricia Kingsman γιατί είναι νόμιμη και τώρα ξέρω ακόμη και αν υπάρχουν ψεύτικοι άνθρωποι που ζητούν να δανείσουν την κυρία Patricia Kingsman είναι ο Θεός σταλμένος. Όποιος χρειάζεται ένα γρήγορο δάνειο επικοινωνεί μαζί της μέσω email και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της εταιρείας είναι patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Ευχαριστώ και χαιρετισμούς σε όποιον διάβασε το μήνυμά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. χρειάζεσαι δάνειο; Εάν ναι, στείλτε email: dakany.endre@gmail.com



    Χρειάζεστε δάνειο έκτακτης ανάγκης; Προσφέρουμε δάνεια με 2%, προσφέρουμε ενοποίηση χρέους, επιχειρηματικά δάνεια, προσωπικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων, δάνεια ξενοδοχείων, φοιτητικά δάνεια, προσωπικά δάνεια, δάνεια αναχρηματοδότησης κατοικίας, περισσότερες πληροφορίες. Email: (dakany.endre@gmail.com)

    Επείγουσα προσφορά δανείου.



    Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο; Χορηγούμε προσωπικά δάνεια; Επιχειρηματικά δάνεια; Στεγαστικά δάνεια; Αγροτικά δάνεια; Δάνεια για την εκπαίδευση; Χρεωστικά δάνεια ενοποίησης; Δάνεια φορτηγών; Δάνεια αυτοκινήτου; Δάνεια ξενοδοχείων; Αναχρηματοδότηση δανείων; και περισσότερα σχολικά δάνεια; Δάνεια εκκίνησης; .Προσφέρουμε 2% επιτόκιο! Επικοινωνήστε μαζί μας: (dakany.endre@gmail.com)

    προσφορά δανείου



    Χρειάζεστε επειγόντως δάνειο; Χορηγούμε προσωπικά δάνεια; Επιχειρηματικά δάνεια; Στεγαστικών δανείων? Αγροτικά δάνεια; Δάνεια για την εκπαίδευση; Δάνειο-στόχος; Δάνεια φορτηγών; Δάνεια αυτοκινήτου; Δάνεια ξενοδοχείων; Αναχρηματοδότηση δανείων; και περισσότερα σχολικά δάνεια; Δάνεια εκκίνησης; .Προσφέρουμε 2% επιτόκιο! Επικοινωνήστε μαζί μας: (dakany.endre@gmail.com)

    Προσφορά δανείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή