ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ BLOG Η ΤΟΥ SITE ΣΑΣ ΔΩΡΕΑΝ

Θα σας παρούσιάσουμε κάποιους τρόπους μέσω των οποίων μπορείτε μπορείτε να αποκτήσετε καινούργιους αναγνώστες και να αυξήσετε την επισκεψιμότητα του blog ή του site σας εύκολα και κυρίως χωρίς να ξοδεύετε χρήματα για διαφήμιση.
TRAFFIC EXCHANGE SITES
Οι σελίδες στοχευμένης ανταλλαγής επισκεψιμότητας επι το ελληνικότερον είναι site στα οποία επισκέπτεσαι διάφορες σελίδες και σε αναλογικό αντάλλαγμα οι άλλοι επισκέπτονται τη δικιά σου. Κάποιος μπορεί να πει ότι τέτοιου είδους σελίδες απλά φέρνουν άχρηστο traffic στη σελίδα αλλά δεν είναι έτσι γιατί μπορεί να φέρει πολλούς υποψήφιους αναγνώστες και να γίνει πιο εύκολα γνωστή σε ευρύτερο κοινό.
Η πιο γνωστή traffic exchange σελίδα είναι

Popular 1:1 Traffic Exchange
Το ΕΑSYHITS4U λειτούργει πάνω απο 8 χρόνια και προσφέρει traffic ratio 1:1,δηλαδή για κάθε σελίδα που επισκέπτεσαι ένας επισκέπτεται τη δικιά σου. Επίσης προσφέρει πολλές δυνατότητες όπως το να επιλέγεις τη χώρα απ την οποία θέλεις να είναι οι επισκέπτες σου (πολύ χρήσιμο για ελληνικές σελίδες), επιλογή ποιές ημέρες και μέχρι πόσες φορές ημερησίως θέλεις να εμφανίζεται η σελίδα σου. Μπορείς να βάλεις μέχρι 15 site και τέλος μπορείς να βγάλεις και κάποια χρήματα απ αυτό μιας και για κάθε 1000 site που επισκέπτεσαι κερδίζεις 0,30 $. Άλλα παρόμοια πολύ καλά traffic exchange sites είνα
ι
To HITLEAP είναι ένα site στο οποίο μπορείς πολύ εύκολα ν αυξήσεις θεαματικά την επισκεψιμότητα της σελίδας σου.Πολύ καλά μπόνους απο refferals.

VastHits.com To VASTHITS είναι απ τα πιο γνωστά traffic exchange με πολλά μπόνους και πολύ καλό μέσο να προωθήσετε τις σελίδες σας !Sites κοινωνικής δικτύωσης
FORUMS
Μπορείτε να γραφτείτε σε διάφορα φόρουμ στο διαδίκτυο και να γράφετε τις απόψεις σας για διάφορα θέματα (όχι spam τα χουμε ξαναπεί αυτά). Σ αυτά τα φόρουμ μπορείτε μετά το σχόλιο σας να βάζετε την υπογραφή σας η όποια μπορεί να είναι το url της σελίδας σας, οπότε αυτό το βλέπει πολύς κόσμος.  Σε φόρουμ σχετικά με τη σελίδα που προωθείτε μπορείτε να αναφερθείτε άμεσα σ αυτήν εφόσον σας το επιτρέπουν οι γενικοίο κανόνες του κάθε φόρουμ. Υπ

Ο πιο διαδεδομένος τρόπος για να συστήσετε τη σελίδα σας στον κόσμο μιας και είναι και πολύ εύκολο και αποδοτικό. Είναι το λεγόμενο social media marketing. Μπορείτε πολύ εύκολα να δημιουργήσετε σε site όπως το
 FACEBOOK το TWITTER το MYSPACEκ.α. μια σελίδα που να αφορά το blog σας να την εμπλουτήσετε με ότι νομίζετε εσείς καλύτερο και να βάλετε στο blog σας διάφορα buttons ή widgets που υπάρχουν στο διαδίκτυο που να παραπέμπουν στις σελίδες σας πχ στο FACEBOOK. Αυτά τα site γενικώς προσφέρουν πάρα πολλές δυνατότητες προώθησης.ογραφή με το url της σελίδας σας μπορείτε να βάλετε και στα e-mails που στέλνετε.




SYNC Βάση δεδομένων με όλα τα Ελληνικά blogs
Το SYNC Blogs έχει δημιουργήσει μια βάση δεδομένων με όλα τα Ελληνικά blogs. Μπορείτε να καταχωρήσετε δωρεάν το blog σας να έρθετε σε επαφές με άλλους bloggers και να προωθήσετε τη σελίδα σας πολύ εύκολα.
Λέξεις-κλειδιά στις αναρτήσεις
Σε κάθε ανάρτηση που κάνετε φροντίστε να γράφετε τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά που αντιστοιχούν στο κείμενο σας κάνοντας έτσι πιο εύκολη την εύρεση της σελίδας σας απο τις μηχανές αναζήτησης.

Πριν όμως και πανω απ όλα αυτά φροντίστε να σας αρέσει αυτό που κάνετε και αφιερώστε τον απαιτούμενο χρόνο είτε πρόκειται για επαγγελματικό σκοπό είτε απλά για χόμπυ. Όλα μετά είναι στο χέρι σας.

8 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ BLΟG ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ.ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΙΔΕΣ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ SITES ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΑ TRAFFIC EXCHANGE SITES.TA AΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΡΙΣΗΜΟΠΟΙΟΥΜΕ Η GOOOGLE ADSENCE KΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ AFFILIATE ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ?ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΖΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλησπέρα κι ευχαριστώ. Αυτό που απαγορεύει η GOOGLE ADSENCE είναι να βάζεις διαφημίσεις της σε TRAFFIC EXCHANGE SITES έτσι ώστε να δημιουργείς ψεύτικα κλικς και αν το κάνεις μπορεί να σου διαγράψει το λογαριασμό. Τα TRAFFIC EXCHANGE SITES είναι ένας πάρα πολυ καλός τρόπος να διαφημίσεις τη σελίδα ή το μπλογκ σου και για να προωθήσεις τα refferral link σου απο διάφορα προγράμματα.

      Διαγραφή
  2. στο να προβαλονται οι διαφημισεις της απο το TRAFFIC που κανουν τα sites δεν υπαρχει προβλημα δηλαδη?τι εννοεις ωα βαζεις διαφιμησεις τους στα TRAFFIC EXCHANGE SITES ? αυτα τα 2 πραγματα θελω να κανω και εγω αλλα δεν θελω να διαγραφω απο την GOOGLE ADSENCE κι ολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οχι φυσικα δεν υπαρχει προβλημα στο που θες εσυ να προβαλλεις τη σελιδα σου. Το λογαριασμο σου μπορει να τον διαγραψει μονο αν διαπιστωσει ψευτικα κλικ δηλ να εξωθεις καποιον να παταει τη διαφημιση της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλησπερα,κι ομως φιλε μου σε ακουσα και με διαγραψανε για αυτο το λογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι ακριβως εγινε για να καταλαβω το λαθος. Σε διεγραψαν απ το GOOGLE ADSENCE και για ποιο λογο? Σου ειχα γραψει επακριβως ''Αυτό που απαγορεύει η GOOGLE ADSENCE είναι να βάζεις διαφημίσεις της σε TRAFFIC EXCHANGE SITES έτσι ώστε να δημιουργείς ψεύτικα κλικς και αν το κάνεις μπορεί να σου διαγράψει το λογαριασμό '' . Εκανες κατι αλλο σου πα εγω κατι λαθος? Πες μου μηπως καταλαβω τι εγινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΛΟΓΙΚΟ ΙΤΑΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΕ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ TO EBΛΕΠΕ ΑΠΟ ΤΑ TRAFFIC SITE.Μπορείτε να προωθήσετε τον ιστότοπό σας με κάθε τρόπο που συμμορφώνεται με τις πολιτικές προγράμματός μας. Ωστόσο, οι εκδότες του AdSense είναι τελικώς υπεύθυνοι για την επισκεψιμότητα των διαφημίσεών τους. Επομένως, αν επιλέξετε να συνεργαστείτε με υπηρεσία τρίτου μέρους για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας, είναι πολύ σημαντικό να παρακολουθείτε στενά τις αναφορές σας για να ελέγχετε τον αντίκτυπο που έχει κάθε πηγή στην επισκεψιμότητα των διαφημίσεών σας.

    Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες υπηρεσίες που μπορούν να αυξήσουν την επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας, συμπεριλαμβανομένων των λύσεων χρέωσης ανά κλικ για τη σύνδεση διαφημιζόμενων και εκδοτών, καθώς και των μηχανών αναζήτησης και των ιστότοπων καταλόγου. Ωστόσο, έχουμε παρατηρήσει ότι κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες στέλνουν στην πραγματικότητα τεχνητή επισκεψιμότητα στους ιστότοπους, παρά την εμφάνισή τους. Για να έχουν τα αποτελέσματα επισκεψιμότητας που περιμένουν οι πελάτες τους, αυτές οι υπηρεσίες συχνά δημιουργούν κλικ και εμφανίσεις χρησιμοποιώντας αυτοματοποιημένα κλικ ή παρέχοντας στους χρήστες πρωτοβουλίες για να επισκεφθούν ιστότοπους ή να κάνουν κλικ σε διαφημίσεις. Γι' αυτό το λόγο, σας προτείνουμε ιδιαίτερα να προσέχετε όταν συνεργάζεστε με υπηρεσίες τρίτου μέρους για αγορά επισκεψιμότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή