ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ONLINE

Έχουμε αναφερθεί σποραδικά σε προηγούμενες αναρτήσεις για τρόπους μεταφοράς χρημάτων online είτε για αγορές προιόντων είτε για διάφορες συναλλαγές που μπορεί να πραγματοποιήσουμε.  Ήρθε η ώρα να αναφερθούμε αναλυτικότερα σ αυτές τις εταιρείες που αναλαμβάνουν να μεταφέρουν τα; χρήματά μας γρήγορα και με ασφάλεια.
Πριν από μερικά χρόνια για να μεταφέρουμε χρήματα σε άλλη χώρα είθε σε φυσικό πρόσωπο (φίλο, συγγενή ή συνεργάτη) είτε σε εταιρεία έπρεπε να το κάνουμ αποκλειστικά μέσω τραπέζης με έμβασμα ή επιταγή πληρώνοτας υπερβολικές προμήθειες σε μια διαδικασία αρκετά χρονοβόρα. Όσοι είχαν παιδιά στο εξωτερικό που σπουδάζαν καταλαβαίνουν πολύ καλά τι εννοούμε. Πλέον  μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ  και των διαδικτυακών εταιρειών μεταφοράς χρημάτων μπορούμε πανεύκολα και ταχύτατα να πραγματοποιήσουμε τις συναλλαγές τις δικές μας ή της εταιρείας μας οπουδήποτε στον κόσμο με ασφάλεια. Μπορούμε να συνδέσουμε τον λογαριασμό που θα έχουμε σ αυτές τις εταιρείες με τον τραπεζικό μας λογαριασμό και τη νπιστωτική μας κάρτα. Όσο αφορά την ασφάλεια των συναλλαγών μας ύπαρχουν πλέον ισχυρές δικλίδες ασφαλείας που εκμηδενίζουν τους κινδύνους. Ας δούμε λοιπόν τις σημαντικότερες εταιρείες μεταφοράς χρμάτων.

PAYPAL
O γίγαντας του είδους με συναλλαγές εκατομυρίων ημερησίως. Προσφέρει δωρεάν άνοιγμα λογαριασμού( και επαγγελματικού ) αγορές προιόντων χωρίς εξτρά χρέωση και σύνδεση με πιστωτική κάρτα και λογαριασμό τραπέζης. Σε περίπτωση που θέλετε να μεταφέρετε χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό σας από εκεί, η χρέωση είναι 3,4% +0,35. Ταχύτατες συναλλαγές- μεγάλη αξιοπιστία δίκτυο στις περισσότερες χώρες του κόσμου.

ΑLERTPAY
Προσφέρει τις ίδιες δυνατότητες με διαφορά στη χρέωση για μεταφορά στον τραπεζικό λογαριασμό που είναι 0,50 ευρώ για κατάθεση εώς 200 ευρώ. Ταχύτατα αναπτυσσόμενη, αξιόπιστες συναλλαγές προσπαθεί να γίνει το αντίπαλο δέος της PAYPAL.

MONEYBOOKERS
Mεγάλη και αξιόπιστη εταιρεία επίσης με δωρεάν άνοιγμα λογαριασμού και σύνδεσης με όλων των τύπων τις πιστωτικές κάρτες, δωρεάν συναλλαγές για αγορές και χρέωση 0,50 για μεταφορά στον τραπεζικόσας λογαριασμό.

NETELLER
Καινούργια και πολλά υποσχόμενη εταιρεία απόλυτα ασφαλής χωρίς χρέωση συναλλαγών και με δίκτυο παγκόσμιο.

WESTERN UNION

MONEYGRAM

Σ' αυτές τις δύο εταιρείες κολοσσούς μπορείτε να επισκεφθείτε καποιο απ τα υποκαταστήματά τους και να πραγματοποιήσετε τη συναλλγή σας προς τις περισσότερες χώρες του κόσμου και εντός 10 λεπτών να έχει πραγματοποιηθεί  η μεταφορά των χρημάτων.