ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΦΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΚΛΗΣΕΙΣ Σ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ PLANET SIM

Σε 125 χώρες η PLANET SIM προσφέρει μεταξύ άλλων δωρεάν εισερχόμενες κλήσεις! Αλλά και όπου υπάρχουν χρεώσεις, αυτές είναι μικρές και απλές και σας επιτρέπουν να υπολογίσετε εύκολα το κόστος σας. Μοναδικό κριτήριο χρέωσης είναι η χώρα που βρίσκεστε: η χρέωση τότε είναι ενιαία για όλο τον κόσμο προς σταθερά ή κινητά τηλέφωνα! Πληρώνετε μόνο για τις κλήσεις που πραγματοποιείτε και τον πραγματικό χρόνο ομιλίας έχοντας δωρεάν πλήρη ανάλυση κλήσεων και κόστους. Είναι ιδανική λύση για επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων, τουρίστες και για οποιονδήποτε ταξιδεύει στο εξωτερικό. Η κάρτα PlanetSim είναι ένα τέλειο εργαλείο επικοινωνίας.
  Κύρια Χαρακτηριστικά: 
 - Νέος παγκόσμιος αριθμός κλήσης.
 - Οι φθηνότερες και απλούστερες χρεώσεις της αγοράς.
 - Ενιαία χρέωση προς οποιονδήποτε αριθμό από κάθε χώρα.
 - Καλύπτει το 92% του πλανήτη.
 - Δεν λήγει ποτέ: SIM - Αριθμός - Χρόνος
.- Δεν απαιτεί τακτική ανανέωση χρόνου όταν δεν χρησιμοποιείται.
 - Δωρεάν ενημέρωση αξίας υπολοίπου κάρτας.
 - Broadband GPRS/3G Roaming.
 - MMS. - Εξελιγμένο Voicemail. - Δωρεάν λήψη SMS παγκοσμίως και οικονομικό κόστος αποστολής SMS.
 - Οργανωμένο δωρεάν Customer Care
. - Πολλαπλοί τρόποι ανανέωσης χρόνου ομιλίας & δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης χρόνου.
 - Πλούσιες συμπληρωματικές υπηρεσίες (Personal assistant, interpetation service, etc.).
- Με το φθηνότερο κόστος πρόσβασης από τρίτους παρόχους.
H αγορά της κάρτας κοστίζει 29,90 ευρώ και περιλαμβάνει 11.90 δωρεάν χρόνο ομιλίας και όπως προαναφέρθηκε δε χρειάζεται ποτέ ανανέωση

E-SHOPS για όλες τις απαιτήσεις.

Οι on-line αγορές μέσω e-shops κερδίζουν όλο και μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά καταναλωτικών αγαθών και υπηρεσιών λόγω χαμηλότερου κόστους αλλά και ευκολίας των καταναλωτών. Υπάρχουν εκατοντάδες e-shops με μεγάλη γκάμα προϊόντων, γι αυτό θα σας παρουσιάσουμε κάποια, δίνοντας κυρίως αλλά όχι μόνο, έμφαση σε διαδικτυακά καταστήματα με εξειδικευμένα και πρωτότυπα προιόντα καθώς και σ αυτά που προσφέρουν ευκαιρίες για φθηνές και αξιόπιστες αγορές:

Το e-smoke είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που ειδικεύεται στο χώρο του καπνού και τα είδη καπνιστού. Δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει στους καταναλωτές μια ευρεία γκάμα επώνυμων και ποιοτικών προϊόντων σχετικών με τον καπνό.

  Το PharmaWeb είναι το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα με φυσικά και βιολογικά καλλυντικά. Εδώ θα βρείτε προιόντα ομορφιάς για το σώμα, τα μαλλιά και το πρόσωπο στις καλύτερες τιμές.

Το WATCH@ είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που ασχολείται αποκλειστικά με την πώληση επώνυμων ορολογιών και προσφέρει ένα ρολόι προδιαγραφών τόσο στον άνδρα όσο και στη γυναίκα.
  Το Artistic shop εξειδικεύεται σε χειροποίητα κοσμήματα απο ασήμι, αρζαντό, μπρούτζο, και χαλκό σε συνδιασμό με σμάλτο, υγρό γυαλί, ημιπολύτιμους λίθους, χαρτί και ύφασμα. Όλα τα κοσμήματα είναι δουλεμένα στο χέρι και δεν χρησιμοποιούνται έτοιμα εξαρτήματα.
Η NOBACCO εμπορεύεται προϊόντα ηλεκτρονικού τσιγάρου που μπορούν να προσομοιώσουν την ευχαρίστηση του καπνίσματος . Ηλεκτρονικές συσκευές ατμίσματος, υγρά αναπλήρωσης σε πολλές διαφορετικές γεύσεις και αναλογίες, συσκευές μιας χρήσεως και ανταλλακτικά.
  Το Partitoura είναι το πρώτο νόμιμο site στην Ελλάδα με παρτιτούρες σε ηλεκτρονική μορφή PDF, για πιάνο, αρμόνιο, ακορντεόν, μπουζούκι, κιθάρα και χορωδία.
Το e-mpomponiera είναι ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα που διευκολύνει τη μέλλουσα νύφη, αλλά και τους γονείς κατά τη χρονοβόρα διαδικασία της αναζήτησης μπομπονιέρων γάμου, αρραβώνα και βάπτισης.
  Η εταιρεία COZY δραστηριοποιείται στην εμπορική διάθεση γυναικείων και ανδρικών ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ μέσω καταστημάτων και ηλεκτρονικά
Tο getitnow αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο αμιγώς ηλεκτρονικό κατάστημα τεχνολογίας στην Ελλάδα με την μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων και εξειδικευμένες υπηρεσίες ηλεκτρονικών αγορών.
  To InShoes είναι το Πληρέστερο και Ανταγωνιστικότερο Ηλεκτρονικό Πολυκατάστημα Υποδημάτων & Αξεσουάρ στην Ελληνική Αγορά.
  Τα προϊόντα Marrakesh είναι τα πιο hot προϊόντα με Κανναβέλαιο βιολογικής καλλιέργειας με εκατομμύρια πωλήσεις με προιόντα όπως λάδια για τα μαλλιά και για ίσιωμα μαλλιών, λάδια για massage που τρώγονται, ειδική περιποίηση για tattoo και πολλά άλλα προϊόντα με απόλυτα 100% vegan φυτικά συστατικά!
  Το you.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα τεχνολογίας και προϊόντων life style του Ομίλου Quest, προσφέροντας υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης, αξιοπιστία, ανταγωνιστικές τιμές,επώνυμα & "φρέσκα" προϊόντα τελευταίας τεχνολογία, σε μεγάλη ποικιλία.
Το Plus4u είναι το πρώτο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα στην Ελλάδα, ιδρύθηκε το 2007 και ξεκίνησε να δραστηριοποιείται το 2008 και περιλαμβάνει πολυάριθμες διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων, από πασίγνωστα brands
Το Bagz.gr είναι το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα για έξυπνες on line αγορές τσαντών και ειδών ταξιδιού με περισσότερα από 2.000 προϊόντα σε είδη ταξιδιού, τσάντες laptop, χαρτοφύλακες, επαγγελματικές τσάντες, fashion τσάντες, σχολικές τσάντες κλπ.