ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Oι μικρές αγγελίες ήταν για πολλά χρονια ένα απ τα ''δυνατά χαρτιά'' των εφημερίδων καθώς είχαν την αποκλειστικότητα δημοσίευσης τους. Όπως και σε πολλά άλλα πράγματα και εδώ το διαδίκτυο έχει αλλάξει τις ισορροπίες και έχει πάρει σημαντικό κομμάτι της πίτας της δημοσίευσης τους. Χιλιάδες ιστοσελίδες σ όλο τον κόσμο δίνουν τη δυνατότητα(πολλές φορές και δωρεάν) σ οποιονδήποτε είτε να δημοσιεύσει είτε να αναζητήσει μια αγγελία για οτιδήποτε μπορεί να τον ενδιαφέρει όπως εύρεση ή προσφορά εργασίας ( ξέρω είναι ενα θέμα που πονάει πολύ κόσμο ειδικά τον τελευταίο καιρό),ενοικίαση ή πώληση κατοικιών, επιχ/σεων και ότι αλλο μπορεί να δημοσιευθεί.
Θα σας παρουσιάσω εδώ κάποιες ελληνικές ιστοσελίδες με δημοσιεύσεις αγγελιών τις οποίες μπορούμε να τις διαχωρίσουμε σ αυτές που αφορούν μόνο εύρεση εργασίας και σε γενικού περιεχομένου.
Οι πιο γνωστές ιστοσελίδες με μικρές αγγελίες που αφορούν μόνο προσφοράκαι ζήτηση εργασίας είναι:


Oι ιστοσελίδες που παρουσιάζουν μικρές αγγελίες όλων των ειδών είναι οι εξής


 Πιστεύω ότι είτε η δημοσίευση είτε η αναζήτηση μικρών αγγελιών στο διαδίκτυο με την πληθώρα επιλογών που μας δίνει είναι μια πολύ καλή επιλογή που μας αποφέρει οικονομία σε κόπο, χρόνο και χρήμα και στατιστικώς να το δούμε έχουμε περισσότερες πιθανότητες να βρούμε αυτό που θέλουμε.

 

2 σχόλια: