ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Oι on-line αγορές πλέον γνωρίζουν μεγάλη άνθηση και στην Ελλάδα και λόγω της ευκολίας αγοράς και λόγω της τεράστιας γκάμας προιόντων που προσφέρονται στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ  και λόγω των πολύ καλύτερων τιμών που συνήθως προσφέρουν. Πολλοί καταναλωτές διστάζουν να κάνουν τις αγορές τους μέσω της πιστωτικής τους κάρτας γιατί φοβούνται την υποκλοπή των στοιχείων τους. Tις περισσότερες φορές αυτοί οι φόβοι είναι αβάσιμοι ειδικά όταν αφορούν μεγάλα site  με ισχυρές δικλείδες ασφαλείας. 
Γι αυτούς όμως που εξακολουθούν να έχουν ενδοιασμούς η πιο ασφαλής μέθοδος αγοράς μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ  είναι οι προπληρωμένες κάρτες οι οποίες έχουν κάνει σχετικά πρόσφατα την εμφάνιση τους στην αγορά. Μια προπληρωμένη κάρτα χρησιμοποιείται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που χρησιμοποιείται μία πιστωτική  κάρτα με την σημαντική διαφορά ότι δεν επιβαρύνει τον κάτοχο της με επιτόκιο και προϋπόθεση για να λειτουργήσει αποτελεί η ‘φόρτισή’ της, η κατάθεση δηλαδή ή μεταφορά χρημάτων σε αυτή. Το ποσό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ηλεκτρονικές αγορές με την κάρτα, χωρίς διατυπώσεις και χωρίς την ύπαρξη τραπεζικού λογαριασμού και όταν αυτό τελειώσει, μπορείτε να επαναφορτίσετε την προπληρωμένη κάρτα με το ποσό που επιθυμείτε,, ώστε να συνεχίσετε τις αγορές σας
Οι προπληρωμένες κάρτες προσφέρουν ασφάλεια στις συναλλαγές μιας και δε μπορεί να σας τη χρεώσει κανείς με ποσό έστω και ένα λεπτό παραπάνω απ αυτό που έχει υπόλοιπο, δεν υπόκεινται σε πιστωτικό έλεγχο οπότε μπορείτε να την αποκτήσετε ακόμα και αν έχετε κακό ή ανύπαρκτο πιστωτικό παρελθόν και δε μπορούν να υπερχρεωθούν μιας και μπορεί να ξοδευτεί μόνο το ποσό που εσείς έχετε βάλει στην προπληρωμένη κάρτα. Για την έκδοση της απαιτείται συνήθως ένα μικρό ποσό και κατά την φόρτιση της μια μικρή εισφορά.
Οι προπληρωμένες κάρτες που προσφέρονται αυτή τη στιγμή στην αγορά απ τις τράπεζες  είναι οι εξής
 PREPAID CARD απ την τράπεζα κύπρου

 WEBUY απ την τράπεζα πειραιώς
  

Πιστεύω ότι είναι μακράν η καλύτερη λύση για ανθρώπους που είναι επιφυλακτικοί στο θέμα αγορών στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου