ΜΗ ΒΟΗΘΑΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΔΩΣΗ SPAM ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ E-MAIL!!!

Με αφορμή τον πανικό που προκλήθηκε απ το email  ενός το λιγότερο ανεγκέφαλου το οποίο προέβλεπε πτώχευση της χώρας μας την 25η Μαρτίου θα θέλαμε να σας θυμίσουμε κάποιες χρήσιμες συμβουλές που σας είχαμε δώσει για σωστή χρήση του ΙΝΤΕΡΝΕΤ και να σας επιστήσουμε την προσοχή. Καθημερινά σίγουρα θα σας έρχονται κάποια μηνύματα τα οποία με πομπώδεις φράσεις όπως ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ, ΕΠΕΙΓΟΝ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΒΟΗΘΗΣΤΕ και άλλα παρόμοια σας παροτρύνουν σχεδόν εκβιαστικά να το στείλετε σε όποιον μπορείτε. Αυτά τα μηνύματα μόνο στόχο έχουν να ''ψαρέψουν'' ηλεκτρονικές διευθύνσεις τις οποίες θα χρησιμοποιήσουν στην πιο ανώδυνη περίπτωση για διαφημιστικούς σκοπούς. Το ίδιο ισχύει και για κάποια δακρύβρεχτα μηνύματα που υποτίθεται αν διαδωθούν θα φέρουν ευτυχία χρήμα σ αυτόν που τα στειλε ή σε εκατομύρια φτωχά παιδάκια σ όλο τον κόσμο τα οποία αυτό ακριβώς το μήνυμα περίμεναν για να νιώσουν ευτυχισμένα. Επίσης  ισχύει και σε πολλές σελίδες που ανοίγουν κάποιοι στο FACEBOOK προκαλώντας μας να κάνουμε κάποια ανδραγαθήματα όπως να γίνουμε πιο πολλοί οι θεσσαλονικείς απ τους αθηναίους οι Έλληνες απ τους Σκοπιανούς ή οι Παραγουανοί απ τους Σουηδούς με μόνο σκοπό την αύξηση της αναγνωσιμότητας της σελίδας τους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κανένα εθνικό ή άλλο σοβαρό θέμα δε λύνεται με κάποια κλικ σε ιστοσελίδες. Μόνη λύση είναι αυτά τα μηνύματα να τα σβήνουμε κατευθείαν ''σπάζοντας'' έτσι την αλυσίδα του και άμα μας το έχει στείλει κάποιος γνωστός και λίγο ''κράξιμο'' για να μην το ξανακάνει δε βλάπτει. Ας βοηθήσουμε όλοι στη μείωση αυτών των άχρηστων μηνυμάτων.
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΑΝΤΟΥ!!! ...   (πλάκα κάνω).

ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΑΠ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Βρήκαμε απ την περιήγηση μας στο διαδίκτυο κάποιες ενδιαφέρουσες σελίδες και σας τις παρουσιάζουμε αναλυτικότερα:
TSIG.GR O τσιγγούνης του διαδικτύου μέσα στον οποίο εκτός απ όλα τ άλλα μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικότατα όλα τα επιτόκια που προσφέρουν οι τράπεζες για προθεσμιακές καταθέσεις σε συγκριτικούς πίνακες, επιτόκια για  δάνεια και επενδυτικές προτάσεις. Αξίζει να το διαβάσετε θα σας γλυτώσει από πολύ ψάξιμο.

nethall έχει λίστα με όλους τους διαγωνισμούς που τρέχουν σε διάφορες σελίδες μέσω των οποίων μπορείτε να κερδίσετε πλούσια δώρα.

forfree ο πρώτος οδηγός για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες σε Αθήνα Θεσσαλονίκη και Πάτρα οι οποίες έχουν ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

ΔΕΗ Τώρα με το δίκιο σας θα μου πείτε τι δουλειά έχει η ΔΕΗ εδώ; Κι όμως έχει. Στον συγκεκριμένο σύνδεσμο μπορείτε όσοι δικαιούστε να κάνετε αίτηση για το κοινωνικό τιμολόγιο και να χετε έκπτωση απ τον λογαριασμό σας τουλάχιστον 20%. Η υποβολή αιτήσεων πήρε παράταση εώς τις 31 ΜΑΡΤΙΟΥ και υποβάλλοντας την ηλεκτρονικά γλυτώνετε πολύ χρόνο και ταλαιπωρία