ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ BLOG Η ΤΟΥ SITE ΣΑΣ ΔΩΡΕΑΝ

Θα σας παρούσιάσουμε κάποιους τρόπους μέσω των οποίων μπορείτε μπορείτε να αποκτήσετε καινούργιους αναγνώστες και να αυξήσετε την επισκεψιμότητα του blog ή του site σας εύκολα και κυρίως χωρίς να ξοδεύετε χρήματα για διαφήμιση.
TRAFFIC EXCHANGE SITES
Οι σελίδες στοχευμένης ανταλλαγής επισκεψιμότητας επι το ελληνικότερον είναι site στα οποία επισκέπτεσαι διάφορες σελίδες και σε αναλογικό αντάλλαγμα οι άλλοι επισκέπτονται τη δικιά σου. Κάποιος μπορεί να πει ότι τέτοιου είδους σελίδες απλά φέρνουν άχρηστο traffic στη σελίδα αλλά δεν είναι έτσι γιατί μπορεί να φέρει πολλούς υποψήφιους αναγνώστες και να γίνει πιο εύκολα γνωστή σε ευρύτερο κοινό.
Η πιο γνωστή traffic exchange σελίδα είναι

Popular 1:1 Traffic Exchange
Το ΕΑSYHITS4U λειτούργει πάνω απο 8 χρόνια και προσφέρει traffic ratio 1:1,δηλαδή για κάθε σελίδα που επισκέπτεσαι ένας επισκέπτεται τη δικιά σου. Επίσης προσφέρει πολλές δυνατότητες όπως το να επιλέγεις τη χώρα απ την οποία θέλεις να είναι οι επισκέπτες σου (πολύ χρήσιμο για ελληνικές σελίδες), επιλογή ποιές ημέρες και μέχρι πόσες φορές ημερησίως θέλεις να εμφανίζεται η σελίδα σου. Μπορείς να βάλεις μέχρι 15 site και τέλος μπορείς να βγάλεις και κάποια χρήματα απ αυτό μιας και για κάθε 1000 site που επισκέπτεσαι κερδίζεις 0,30 $. Άλλα παρόμοια πολύ καλά traffic exchange sites είνα
ι
To HITLEAP είναι ένα site στο οποίο μπορείς πολύ εύκολα ν αυξήσεις θεαματικά την επισκεψιμότητα της σελίδας σου.Πολύ καλά μπόνους απο refferals.

VastHits.com To VASTHITS είναι απ τα πιο γνωστά traffic exchange με πολλά μπόνους και πολύ καλό μέσο να προωθήσετε τις σελίδες σας !Sites κοινωνικής δικτύωσης
FORUMS
Μπορείτε να γραφτείτε σε διάφορα φόρουμ στο διαδίκτυο και να γράφετε τις απόψεις σας για διάφορα θέματα (όχι spam τα χουμε ξαναπεί αυτά). Σ αυτά τα φόρουμ μπορείτε μετά το σχόλιο σας να βάζετε την υπογραφή σας η όποια μπορεί να είναι το url της σελίδας σας, οπότε αυτό το βλέπει πολύς κόσμος.  Σε φόρουμ σχετικά με τη σελίδα που προωθείτε μπορείτε να αναφερθείτε άμεσα σ αυτήν εφόσον σας το επιτρέπουν οι γενικοίο κανόνες του κάθε φόρουμ. Υπ

Ο πιο διαδεδομένος τρόπος για να συστήσετε τη σελίδα σας στον κόσμο μιας και είναι και πολύ εύκολο και αποδοτικό. Είναι το λεγόμενο social media marketing. Μπορείτε πολύ εύκολα να δημιουργήσετε σε site όπως το
 FACEBOOK το TWITTER το MYSPACEκ.α. μια σελίδα που να αφορά το blog σας να την εμπλουτήσετε με ότι νομίζετε εσείς καλύτερο και να βάλετε στο blog σας διάφορα buttons ή widgets που υπάρχουν στο διαδίκτυο που να παραπέμπουν στις σελίδες σας πχ στο FACEBOOK. Αυτά τα site γενικώς προσφέρουν πάρα πολλές δυνατότητες προώθησης.ογραφή με το url της σελίδας σας μπορείτε να βάλετε και στα e-mails που στέλνετε.




SYNC Βάση δεδομένων με όλα τα Ελληνικά blogs
Το SYNC Blogs έχει δημιουργήσει μια βάση δεδομένων με όλα τα Ελληνικά blogs. Μπορείτε να καταχωρήσετε δωρεάν το blog σας να έρθετε σε επαφές με άλλους bloggers και να προωθήσετε τη σελίδα σας πολύ εύκολα.
Λέξεις-κλειδιά στις αναρτήσεις
Σε κάθε ανάρτηση που κάνετε φροντίστε να γράφετε τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά που αντιστοιχούν στο κείμενο σας κάνοντας έτσι πιο εύκολη την εύρεση της σελίδας σας απο τις μηχανές αναζήτησης.

Πριν όμως και πανω απ όλα αυτά φροντίστε να σας αρέσει αυτό που κάνετε και αφιερώστε τον απαιτούμενο χρόνο είτε πρόκειται για επαγγελματικό σκοπό είτε απλά για χόμπυ. Όλα μετά είναι στο χέρι σας.

SENDEASY Μια επαναστατική ιδέα για φθηνές μετακομίσεις

Το SENDEASY είναι μία σύγχρονη πλατφόρμα όπου ο ενδιαφερόμενος που επιθυμεί να πραγματοποιήσει μία μεταφορά ή μετακόμιση, μπορεί να αναρτήσει τα αντικείμενα που θέλει να μεταφέρει. Η ανάρτηση είναι πάρα πολύ εύκολη και γρήγορη και γίνεται μέσω εξειδικευμένων φορμών που εξυπηρετούν όλες τις κατηγορίες μεταφορών. Αφού εισάγει και υποβάλει τα στοιχεία που αφορούν τη μεταφορά του, δηλαδή τα αντικείμενα του,  τόπο παραλαβής και παράδοσης, αλλά και τις βολικές για αυτόν ημερομηνίες, ο χρήστης, έχει ολοκληρώσει επιτυχώς την διαδικασία ανάρτησης της μεταφοράς.
Οι μεταφορείς μπορούν να αναζητήσουν τις καταχωρημένες μεταφορές πολύ εύκολα και στοχευμένα, με φίλτρα αναζήτησης ανά κατηγορία μεταφοράς, ημερομηνίες, διαδρομές, αλλά και λέξεις κλειδιά.
Επίσης για κάθε νέα μεταφορά που καταχωρείται στο sendeasy και που ανήκει σε μία από κατηγορίες που εξυπηρετούν, οι μεταφορικές εταιρείες ειδοποιούνται αυτόματα μεσω e-mail έτσι ώστε να είναι έγκαιρα ενήμερες για τις εργασίες που μπορούν να αναλάβουν.
Οι μεταφορείς καταθέτουν online τις προσφορές τους για τις μεταφορές που τους ενδιαφέρουν και επικοινωνούν με τους υποψήφιους πελάτες τους μέσω του συστήματος επικοινωνίας που παρέχει το sendeasy

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ON LINE. ΓΛΙΤΩΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΟ

Πολλοί θα ήθελαν να αγοράσουν απλά ασφαλιστικά προϊόντα όπως είναι η ασφάλεια αυτοκινήτου, απευθείας χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων (ασφαλιστικών συμβούλων πχ). Τώρα μπορούμε μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ να πετύχουμε χαμηλότερα ασφάλιστρα με αξιόπιστες όμως υπηρεσίες μέσω της ANYTIME ONLINE μέσω της οποίας ο καθένας μπορεί να το κάνει μόνος του μέσω Internet  έχοντας φυσικά οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί τη βοήθεια των ανθρώπων της εταιρείας. Το θετικό  είναι ότι στη συγκεκριμένη εταιρεία υπάρχει η εγγύηση της ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ οπότε η αξιοπιστία είναι εγγυημένη. Είναι μια πολύ καλή και οικονομική λύση στον ταλαιπωρημένο ασφαλιστικό κλάδο

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ BLOG Ή ΣΤΟ SITE ΣΑΣ-AFFILIATE PROGRAMS

Όλοι όσοι έχουμε είτε ένα απλό blog γράφοντας τις σκέψεις μας και κάνοντας πολλές φορές το "ψώνιο" μας είτε όσοι έχουν επαγγελματικές σελίδες στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ σίγουρα θέλουμε και είναι απόλυτα θεμιτό ένα πρόσθετο κέρδος μέσω των διαφημίσεων που μπορούμε να βάλουμε. Μην ξεχνάμε πλέον ότι οι διαφημιστικές εταιρείες έχουν στραφεί κατα κύριο λόγο πλέον στο διαδίκτυο αφήνοντας δεύτερη και καταιδρωμένη την τηλεόραση. Υπάρχουν πολλών ειδών διαφημίσεις και πολλοί διαφορετικοί τρόποι να κερδίσουμε από αυτές. Μπορούμε να πληρωνόμαστε ανάλογα με τα "χτυπήματα" που δέχεται η διαφήμιση στη σελίδα μας (PPC- Pay Per Click), με ποσοστά απ τις πωλήσεις που θα κάνει η εταιρεία σε πελάτες που τη βρήκαν μέσω της σελίδας μας (AFFILIATE PROGRAMS), η στοχευμένη διαφήμιση στην οποία επιλέγουμε ανάλογα με το περιεχόμενο και το κοινό της ιστοσελίδας μας και οι μεμονωμένες διαφημίσεις απο εταιρείες που έρχονται απευθείας σε επαφή μαζί μας. Όποιον τρόπο και να διαλέξουμε για τη σελίδα ή το blog μας θα πρέπει να έχουμε υπομονή και να δουλεύουμε μεθοδικά έτσι ώστε να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα και ως εκ τούτου και τα έσοδα μας απ τις διαφημίσεις.
   Για να δούμε λοιπόν πού μπορούμε να απευθυνθούμε ούτως ώστε να "εξαργυρώσουμε" τη μικρή ή μεγάλη επιτυχία της σελίδας μας ξεκινώντας απ' τα ελληνικά AFFILIATE PROGRAMS τα οποία προσφέρουν πλεόν μεγάλο αριθμό διαφημιστών και πολλαπλούς τρόπους κέρδους.

LINKWISE Το μεγαλύτερο ελληνικό affiliate site, με πολλές επιλογές διαφημίσεων πολύ καλά ποσοστά προμηθειών και πολύ καλό τμήμα υποστήριξης. Ελάχιστο όριο πληρωμής τα 20,00 ευρώ. Πληρωμή μέσω paypal ή τραπεζική μεταφοράς

FORESTVIEW Από τα πιο γνωστά ελληνικά affiliate sites με ολοένα αυξανόμενο αριθμό συνεργατών  με πληρωμές μέσω paypal ή μέσω τραπέζης.

CLICKBANNER. Καινούργια και αξιόλογη προσπάθεια στο χώρο. Μεγάλες προοπτικές και πολύ καλές διαφημιστικές προτάσεις με μεγάλα ποσοστά κέρδους και ολοένα αυξανόμενους διαφημιζόμενους. Ελάχιστο όριο πληρωμής τα 50,00 ευρώ. Πληρωμή μέσω paypal ή τραπεζική μεταφοράς

AD24 Είναι το ελληνικό pay per click πρόγραμμα πολύ καινούργιο ακόμη θα δοκιμαστεί και ελπίζουμε να πετύχει. Πληρωμή μέσω paypal ή τραπεζική μεταφοράς.

 Και πάμε και στα πιο γνωστά AFFILIATE PROGRAMS διεθνώς

GOOGLE ADSENSE Ίσως το πιο γνωστό δωρεάν πρόγραμμα που επιτρέπει στους εκδότες στο διαδίκτυο να αποκτήσουν έσοδα προβάλλοντας σχετικές διαφημίσεις και πληρώνοντας ανάλογα με το πόσες φορές επισκέπτονται οι αναγνώστες τη διαφήμιση (μέθοδος PPC όπως προαναφέραμε). Πληρώνει μέσω τραπέζης με ελάχιστο ποσό που πρέπει να συμπληρωθεί τα 70 ευρώ

RO2.BIZ  Λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο με το adsense δηλ τοποθετείτε τις διαφημίσεις του στις σελίδες ή τα blogs σας και πληρώνεστε ανάλογα με την επισκεψιμότητα και τα κλικς που γίνονται. Μεγάλο του πλεονέκτημα είναι το πολύ μικρό του όριο πληρωμής που είναι μόλις 1.00$ οπότε είναι πολύ εύκολο να πληρωθείτε γρήγορα, γι αυτό το συνιστώ σε όλους που ασχολούνται με το affiliate marketing.
REFBAN Eνα καινούργιο και πολλά υποσχόμενο πρόγραμμα από την εταιρεία rogue το οποίο πληρώνει κάθε διαφημιστή για αν τοποθετεί στη σελίδα του τα banner των διαφημιστών της. Γι όσους εγγραφούν μέχρι 31/12/2012 προσφέρει αυτόματα στο λογαριασμό τους 10,00 $

ADHITZ Eπίσης ένα Pay Per Click πρόγραμμα με ελάχιστο ποσό πληρωμής τα 25.00 $ μέσω paypal, alertpay. Πολύ καλή λύση για blogs.

SMOWTION Καινούργιο σχετικά afffiliate site με πολύ καλά ποσοστά κέρδους απ τις διαφημίσεις εώς 80% πληρωμή μέσω paypal ή ταχυδρομικής επιταγής, με ελάχιστο όριο πληρωμής τα 40.00 $.


Διαλέξτε τον τύπο των διαφημίσεων που πιστεύετε ότι θα είναι ο πιο προσοδοφόρος για εσάς και ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ.