ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Oι on-line αγορές πλέον γνωρίζουν μεγάλη άνθηση και στην Ελλάδα και λόγω της ευκολίας αγοράς και λόγω της τεράστιας γκάμας προιόντων που προσφέρονται στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ  και λόγω των πολύ καλύτερων τιμών που συνήθως προσφέρουν. Πολλοί καταναλωτές διστάζουν να κάνουν τις αγορές τους μέσω της πιστωτικής τους κάρτας γιατί φοβούνται την υποκλοπή των στοιχείων τους. Tις περισσότερες φορές αυτοί οι φόβοι είναι αβάσιμοι ειδικά όταν αφορούν μεγάλα site  με ισχυρές δικλείδες ασφαλείας. 
Γι αυτούς όμως που εξακολουθούν να έχουν ενδοιασμούς η πιο ασφαλής μέθοδος αγοράς μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ  είναι οι προπληρωμένες κάρτες οι οποίες έχουν κάνει σχετικά πρόσφατα την εμφάνιση τους στην αγορά. Μια προπληρωμένη κάρτα χρησιμοποιείται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που χρησιμοποιείται μία πιστωτική  κάρτα με την σημαντική διαφορά ότι δεν επιβαρύνει τον κάτοχο της με επιτόκιο και προϋπόθεση για να λειτουργήσει αποτελεί η ‘φόρτισή’ της, η κατάθεση δηλαδή ή μεταφορά χρημάτων σε αυτή. Το ποσό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ηλεκτρονικές αγορές με την κάρτα, χωρίς διατυπώσεις και χωρίς την ύπαρξη τραπεζικού λογαριασμού και όταν αυτό τελειώσει, μπορείτε να επαναφορτίσετε την προπληρωμένη κάρτα με το ποσό που επιθυμείτε,, ώστε να συνεχίσετε τις αγορές σας
Οι προπληρωμένες κάρτες προσφέρουν ασφάλεια στις συναλλαγές μιας και δε μπορεί να σας τη χρεώσει κανείς με ποσό έστω και ένα λεπτό παραπάνω απ αυτό που έχει υπόλοιπο, δεν υπόκεινται σε πιστωτικό έλεγχο οπότε μπορείτε να την αποκτήσετε ακόμα και αν έχετε κακό ή ανύπαρκτο πιστωτικό παρελθόν και δε μπορούν να υπερχρεωθούν μιας και μπορεί να ξοδευτεί μόνο το ποσό που εσείς έχετε βάλει στην προπληρωμένη κάρτα. Για την έκδοση της απαιτείται συνήθως ένα μικρό ποσό και κατά την φόρτιση της μια μικρή εισφορά.
Οι προπληρωμένες κάρτες που προσφέρονται αυτή τη στιγμή στην αγορά απ τις τράπεζες  είναι οι εξής
 PREPAID CARD απ την τράπεζα κύπρου

 WEBUY απ την τράπεζα πειραιώς
  

Πιστεύω ότι είναι μακράν η καλύτερη λύση για ανθρώπους που είναι επιφυλακτικοί στο θέμα αγορών στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

.

ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Oι μικρές αγγελίες ήταν για πολλά χρονια ένα απ τα ''δυνατά χαρτιά'' των εφημερίδων καθώς είχαν την αποκλειστικότητα δημοσίευσης τους. Όπως και σε πολλά άλλα πράγματα και εδώ το διαδίκτυο έχει αλλάξει τις ισορροπίες και έχει πάρει σημαντικό κομμάτι της πίτας της δημοσίευσης τους. Χιλιάδες ιστοσελίδες σ όλο τον κόσμο δίνουν τη δυνατότητα(πολλές φορές και δωρεάν) σ οποιονδήποτε είτε να δημοσιεύσει είτε να αναζητήσει μια αγγελία για οτιδήποτε μπορεί να τον ενδιαφέρει όπως εύρεση ή προσφορά εργασίας ( ξέρω είναι ενα θέμα που πονάει πολύ κόσμο ειδικά τον τελευταίο καιρό),ενοικίαση ή πώληση κατοικιών, επιχ/σεων και ότι αλλο μπορεί να δημοσιευθεί.
Θα σας παρουσιάσω εδώ κάποιες ελληνικές ιστοσελίδες με δημοσιεύσεις αγγελιών τις οποίες μπορούμε να τις διαχωρίσουμε σ αυτές που αφορούν μόνο εύρεση εργασίας και σε γενικού περιεχομένου.
Οι πιο γνωστές ιστοσελίδες με μικρές αγγελίες που αφορούν μόνο προσφοράκαι ζήτηση εργασίας είναι:


Oι ιστοσελίδες που παρουσιάζουν μικρές αγγελίες όλων των ειδών είναι οι εξής


 Πιστεύω ότι είτε η δημοσίευση είτε η αναζήτηση μικρών αγγελιών στο διαδίκτυο με την πληθώρα επιλογών που μας δίνει είναι μια πολύ καλή επιλογή που μας αποφέρει οικονομία σε κόπο, χρόνο και χρήμα και στατιστικώς να το δούμε έχουμε περισσότερες πιθανότητες να βρούμε αυτό που θέλουμε.

 

SITES ΜΕ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΤΙΜΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Μια πολύ χρήσιμη λειτουργία που μας προσφέρουν κάποιες σελίδες είναι η άμεση συγκριση τιμών ενός προιόντος που μας ενδιαφέρει απο διάφορες πηγές αγοράς απ τη φθηνότερη ως την ακριβότερη και η παρουσίαση τους με όλες τις λεπτομέρειες. Έτσι γλιτώνουμε πολύ χρόνο ψαξίματος και βρίσκουμε την οικονομικότερη πρόταση εξοικονομώντας και χρήματα. Ο τρόπος είναι απλούστατος. Γράφουμε το όνομα του προιόντος και η μηχανή αναζήτησης μας παρουσιάζει τη λίστα απο που μπορούμε να το προμηθευθούμε και σε τι τιμές.  Επίσης υπάρχουν σελίδες απο υπουργεία ή οργανισμούς σχετικά με παρατηρητηρια τιμών για βασικά αγαθά(τρόφιμα,βενζίνη κλπ)που είναι επίσης πολύ ενδιαφέροντα.
Κάποια site  που θα σας φανούν πολύ χρήσιμα στην αναζήτησή σας για αγορές προιόντων ειναι τα εξής:


Το κορύφαίο κατα την ταπεινή μου άποψη με πολλές επιλογές και άμεση εμφάνιση αποτελεσμάτων






SHOPNSAVE    (αυτό συγκρίνει τιμές απο σούπερμάρκετ ,πολύ χρήσιμο επίσης)

BOOKING    ( η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης για ξενοδοχεία με online κρατήσεις και προσφορές)

TRIVAGO   και HOTELBASE   (επίσης για αναζήτηση ξενοδοχείων)

E-PRICE  (Παρατηρητήριο Τιμών  απ το υπoυργείο οικονομίας)

FUEL PRICES (Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων απ το υπoυργείο οικονομίας  επίσης

UPDATE 18/11
EMALLERS.COM

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας και την υπενθύμιση. Είναι μια σελίδα με μηχανή σύγκρισης τιμών ιαφόρων προιόντων και υπηρεσιών

ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΨΑΞΙΜΟ ΛΟΙΠΟΝ

ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ



Το ΙΝΤΕΡΝΕΤ πλέον καλώς ή κακώς έχει γιγαντωθεί τόσο , ώστε σου προσφέρει άπειρες δυνατότητες σε πολλούς τομείς γι αυτό όμως έχει γίνει και πολλές φορές όπλο στα χέρια επιτήδειων με διάφορους σκοπούς οι οποίοι στην τελική όμως δεν ειναι η πλειοψηφεία των χρηστών. Οπότε δε χρειάζεται να δαιμονοποιούμε το διαδίκτυο απλά να αποφεύγουμε κάποιες χτυπητές κακοτοπιές.
Οσο αφορά το θέμα της αποκόμισης κέρδους απ  αυτό θέλει σιγουρα προσοχή γιατι κυκλοφορεί πολλή "σαβούρα" ,υπομονή  και καλό είναι να ακολουθήσετε κάποιες  απλο'ι'κές αλλα χρήσιμες πιστεύω συμβουλές.


ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ!  Χρησιμοποιήστε απλά την κοινή λογική.Όπου ακοτε για τεράστια κέρδη άμεσα διαθέσιμα μεγάλα ποσά και γενικώς μεγάλα λόγια  ΜΑΚΡΙΑΑΑ!!!
Κανείς δε χαρίζει απλόχερα χρήματα ούτε στο ίντερνετ ούτε πουθενά.
ΚΑΜΜΙΑ τράπεζα όταν εχεις πρόβλημα με το λογαριασμό σου δε στο ανακοινώνει με mail. Οπότε αυτα τα μηνύματα ειναι απάτη και διαγράφονται με τη μία.
Ποτέ δε γίνονται κληρώσεις τυχαία χωρίς να έχεις δηλώσει απο πριν συμμετοχή.
Οπότε αν βλέπεις μηνύματα (banner διαφημιστικά συνήθως) του στυλ εισαι ο 999999ος, ο 1000000ος ο σούπερ ουάου τυχερός που μολις κερδισες iphone, laptop ταξίδια,μετρητα κλπ μην τ ανοίγεις και μην τα λαμβάνεις υπόψιν ΠΟΤΕ!
ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ απ την εξωτική μοζαμβίκη,σομαλία ,γουαδελούπη κλπ δεν άφησε την περιουσία του σε κάποιον δύσμοιρο εκπρόσωπο του περιμένοντας να την πάρει καποιος πονηρός και μάγκας ρωμιός.Θα του τα χε φάει η γυναίκα του ή αν ήταν τυχερός η γκόμενα πρώτα.
Οπότε τέτοια spam mail  τα σβήνουμε κατευθείαν
Να είμαστε πάντα ανοιχτοί ν ακούμε απόψεις σχόλια για κάποια site με τα οποία θέλουμε να βγάλουμε κάποια χρήματα.Πολύ χρήσιμο εργαλείο ειναι τα διάφορα forums που ασχολούνται με τέτοια θέματα.πολύ θετικό είναι η ιστοσελίδα που ασχολούμαστε να έχει ενα forum  για δημοσιεύσεις απ τον κόσμο.
Ακόμη κι όταν κρίνουμε ενα site ως πολύ αξιόπιστο και αποφασίσουμε να βάλουμε κάποια χρήματα σ αυτό και δώσουμε στοιχεία καρτας κλπ. ειδικά στην αρχη να τοποθετήσουμε όσο πιο λιγα χρήματα γίνεται για να τεστάρουμε την αξιοπιστία του και σε καμία περίπτωση να μη βάλουμε περισσότερα χρήματα απ όσα μπορούμε να δεχθούμε να χάσουμε
Όσο αφορά τη χρήση πιστωτικής κάρτας η πιο καλή και εύχρηστη λυση για μένα ειναι οι προπληρωμένες κάρτες τις οποίες τις βρίσκετε σε πολλές τράπεζες (ΚΥΠΡΟΥ, ΑΤΤΙΚΗΣ ,ΠΕΙΡΑΙΩΣ κλπ) και επίσης και σε περίπτερα πλέον.Για κοινές πιστωτικές κάρτες καλό ειναι να χρησιμοοιούμε αυτές με μικρό πιστωτικό υπόλοιπο αν και οι έγκυρες ιστοσελίδες εχουν πλέον ισχυρές δικλείδες ασφαλείας.
Για μεταφορά χρημάτων οπουδήποτε στον κόσμο οι πιο αξιόπιστες εταιρείες εiναι οι
PAYPAL
ALERTPAY
WESTERN UNION

Προτιμάτε ιστοσελίδες που το URL τους ξεκινάει απο http://www. Mην το συγχέετε αυτο με τα blogs τα οποία είναι ιστολόγια κι όχι ιστοσελίδες


ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ δεν τρώει κανέναν.  Προσοχή ναι ψάξιμο ναι παρα πολύ,υπομονή ναι, αλλα οι καινούργιες τεχνολογίες ήρθαν για να μας κάνουν τη ζωή πιο εύκολη και όχι να μας τρομοκρατούν. Γι αυτό υπαρχει η τηλεόραση και τα δελτία ειδήσεων μην ανησυχείτε

Σας εύχομαι καλά και ασφαλή κέρδη με την ενασχόλησή σας με το διαδίκτυο

Καλώς ήρθατε

Σας καλωσορίζω στο kerdos-skopos.
Στις αναρτήσεις αυτού του blog μπορείτε να δείτε κατηγοριοποιημένες διάφορες ιστοσελίδες
μέσω των οποίων μπορείτε με σωστή διαχείρηση να κερδίσετε χρήματα ή και να έχετε σημαντικές εκπτώσεις σε προιόντα ή υπηρεσίες που θα αγοράσετε. Εξάλλου στην περίοδο που περνάμε κανένα κέρδος ακόμα και μικρό δεν είναι αμελητέο οπότε δεν πρέπει να το υποτιμάμε.
Να διευκρινίσω ότι όλες τις ιστοσελίδες για τις οποίες εχω κάνει ανάρτηση τις έχω τεστάρει και ψάξει όσο αφορα θεματα αξιοπιστίας τους. Δεν είμαι ο επίσημος διαφημιστής τους ουτε εργάζομαι σε καποια απ αυτές . Η λίστα θα ανανεώνεται με καινούργιες σελίδες που μπορείτε να μου στέλνετε και εσείς μέσω e-mail αφού πρώτα ελεγχθεί μήπως είναι μούφα.
Να θυμάτε πάντα ότι,
ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΚΕΡΔΗ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ,ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΨΑΞΙΜΟ.
Καλή ανάγνωση